Office Manager in Overijse
Secretary Plus
OVERIJSE, BE
5 dagen geleden

Beschrijving

Kunnen we jou het best omschrijven als een alleskunner’ die georganiseerd te werk gaat en sterke administratieve skills heeft?

Dan zit jij binnenkort zeker op je plaats als nieuwe Office Manager voor onze klant in Overijse.

In deze functie ben je enerzijds verantwoordelijk voor het assisteren van de zaakvoerster en het doorspelen en structureren van de communicatie naar de rest van het team.

Daarnaast voer je ook een administratief takenpakket uit.

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden :

 • Je staat de zaakvoerster bij in haar dagelijkse activiteiten : agendabeheer, meetings organiseren, dossiers opmaken, bezoeken voorbereiden
 • Je fungeert als spilfiguur tussen de zaakvoerster en het team : je zorgt ervoor dat belangrijke informatie gecommuniceerd wordt naar de rest van het team en dat er een vlotte gang van zaken heerst
 • Je staat klanten graag te woord per telefoon en probeert hen zo goed als mogelijk verder te helpen en indien nodig door te schakelen
 • Je zorgt voor het samenstellen van dossiers en checkt ook de volledigheid er van
 • Je staat in contact met notarissen en plant afspraken bij hen in
 • Je beheert de advertenties en reclame van het immokantoor
 • Je ondersteunt in het opmaken van facturen
 • Functie eisen

  Je bent een echte teamplayer die uitblinkt in office management en daarnaast ook commercieel ingesteld is. Idealiter heb je reeds ervaring in een soortgelijke functie zodat je voldoende vertrouwen opgedaan hebt om op een proactieve en gestructureerde manier tewerk te gaan.

  Je bent iemand die graag afwisseling zoekt in een job. Mailen, bellen, de telefoon on-hold zetten om klanten te ontvangen, en dan weer verder bellen, het zit in je genen.

  Dankzij jouw empathie en mensenkennis kan je situaties goed inschatten. Je bent communicatief ingesteld en beschikt over een vlotte babbel in het Nederlands, en français and of course, in English!

  Wat wij bieden

  Je komt terecht in een leuke en warme werkomgeving waar proactiviteit geapprecieerd wordt. Een positief ingesteld team zorgt dagelijks voor een gezonde werksfeer.

  Een goede mix van werkkrachten maakt dat elk talent zijn kansen krijgt binnen de onderneming. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

  Na een positieve interim-periode krijg je een contract van onbepaalde duur. Je werkt voltijds van 9u tot 18u in een 38 urenweek.

  Interessant, maar je kan moeilijk op gesprek komen tijdens de kantooruren? Goed nieuws! Tijdens "Secretary Plus Late Night" openen wij onze deuren tot 20 uur op woensdag 26 juni.

  Schrijf je in via cvleuven secretary-plus.be!

  Gewenste

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier