Quality & Product Safety Engineer
Cartamundi
Brussels, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Quality & Product Safety Engineer Medimundi Medimundi is een nieuw project van de Universtiteit Antwerpen en Cartamundi om kwalitatieve PBM’s op de markt te brengen, met een grote focus op comfort voor de gebruiker.

Als Belgische speler wil het in de eerste plaats een lokaal alternatief bieden. Op de lange termijn leeft de ambitie om deze strategie wereldwijd naar de andere vestigingen van Cartamundi uit te rollen.

Mondmaskers zullen niet meer weg te denken zijn uit onze maatschappij en Medimundi wil hier een blijvende rol in spelen door hoogwaardige PBM’s te produceren en continu te blijven innoveren.

Om dit project mee uit bouwen zijn we op zoek naar een Quality & Product Safety Engineer . In deze rol ben jij de spilfiguur binnen het MediMundi-project om bestaande en nieuwe PBM’s samen met onze partners en collega’s op een kwaliteitsvolle, en met de juiste certificaten, op de markt te brengen! Als Quality & Product Safety Engineer ben jij verantwoordelijk voor het : opzetten van risk en safety assessments om te garanderen dat onze producten aan de wettelijke voorschriften voldoen.

beleid en de procedures. Je doet dit zowel voor het hoofdkantoor in Turnhout als voor de mogelijke uitbreiding van Medimundi wereldwijd.

creëren van draagvlak voor je acties op de productievloer. Daarnaast verhoog je het reeds aanwezige kwaliteitsbewustzijn van alle medewerkers.

initiëren en coördineren van correctieve en preventieve acties ten gevolge van klantenklachten of interne niet-conformiteiten.

Dit doe je in samenspraak met de directe stakeholders : klanten, leveranciers, het sales team en productie. geven van training binnen onze organisatie betreffende kwaliteitsprocedures, -instructies en Q-tools.

uitvoeren van de QA trendanalyse van KPI’s. Je hebt oog voor continue optimalisatie van onze producten en processen. beantwoorden van klantenvragen betreffende product safety en het implementeren van product safety eisen in ons bedrijf.

doen van aanbevelingen voor verbeteringen op procesniveau aangaande het productieproces. karakteriseren van nieuwe producten in relatie tot de toepasbare normen en wetgeving.

Je zal het proces trekken en begeleiden om het gepaste certificaat te behalen. opvolgen van product safety aspecten van nieuwe producten of innovaties.

Voor ons ben jij de ideale kandidaat omdat je : een masterdiploma behaalde in Industriële Wetenschappen, Chemie, Biochemie of Fysica, of gelijkgesteld door ervaring.

5 tot 8 jaar werkervaring hebt. gedreven bent in het streven naar kwaliteits- en procesverbetering. de competentie bezit om wetgeving te analyseren en toe te passen binnen onze productrange.

Kennis van de Europese wetgeving & ervaring met PPE of medical devices is een troef. analytisch, accuraat en plichtsbewust bent ingesteld.

je zowel schriftelijk als mondeling vlot uit kan drukken in het Nederlands en Engels naar alle niveaus binnen de organisatie, alsook naar klanten en leveranciers.

Spreek je daarnaast ook Frans en / of Duits? Dan is dat een pluspunt. een business-oriented person bent Aanbod : Contract onbepaalde duur.

Een aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijdcheques, ecocheques , groepsverzekering en hospitalisatieverzekering. De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

De uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen binnen een onderneming met groot groeipotentieel die zijn activiteiten ook wereldwijd wil lanceren.

Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Kortingen op producten ontworpen en gemaakt door Cartamundi.

Mogelijkheid tot het leasen van een fiets + fietsvergoeding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier