COPYWRITER
energyville
Genk, BE
2 dagen geleden

Beschrijving

Ben jij gebeten door onderzoek en heb je een vlotte pen? Ben je gepassioneerd door duurzaamheid en wil je samen met onze onderzoekers het verschil maken in de transitie naar een duurzame samenleving?

Dan heeft VITO / EnergyVille een boeiende uitdaging voor jou.

VITO is een Vlaamse onderzoeksinstelling die dagdagelijks bezig is met innovatie en technologie om de transitie naar een duurzame toekomst te realiseren.

Zowel bedrijven als overheden komen bij ons met vragen over o.a. de energietransitie, optimaal gebruik van land, water en lucht, het vangen en gebruiken van CO2, het hergebruik van materialen enz.

EnergyVille is een samenwerking tussen de onderzoekspartners , VITO, imec en UHasselt voor onderzoek naar duurzame energie en intelligente energiesystemen.

EnergyVille ontwikkelt de technologieën en kennis om publieke en private stakeholders te ondersteunen bij hun transitie naar een energie-efficiënte, gedecarboniseerde en duurzame stedelijke omgeving.

De unieke complementariteit van de onderzoekspartners stelt ons in staat de hele waardeketen van het energiesysteem te integreren in ons onderzoek, op één campus op Thor Park Genk.

In deze positie ben je verantwoordelijk voor de outreach- en communicatiestrategie en -activiteiten van de VITO / EnergyVille unit Smart Energy & Built Environment’ .

Hun onderzoek richt zicht op duurzaamheid in de bebouwde omgeving en beleidsadvies en modellen m.b.t. energie- en klimaatstrategieën.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier