Project Engineer Mechanical
-1
Antwerpen, Antwerpen
4 dagen geleden

Voor onze klant in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een Project Engineer Mechanical die offshore ervaring heeft. Jouw rol : Als Project Engineer Mechanical werk je in een multidisciplinair projectteam en ben je verantwoordelijk voor de engineeringactiviteiten met betrekking tot piping, waterdistributie, drainagesystemen en kranen van een offshore onderstation.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de levering van deze systemen en rapporteert aan de teamlead Mechanical. Jouw taken & verantwoordelijkheden : - Je bereidt geïntegreerde conceptontwerpen voor, schetst de specificaties, technische specificaties voor systemen en apparatuur, functionele specificaties, in voorkomend geval samen met partners.

 • Je vertaalt de eisen van de klant en de wettelijke voorschriften in passende technische documenten (Request For Proposal - Technisch deel) die door het inkoopteam moeten worden gebruikt om "best in class" voorwaarden te verkrijgen (in de bied- en uitvoeringsfase).
 • Je leidt engineeringactiviteiten voor de toegewezen systemen en bewaakt de kwaliteit. - Je beoordeelt de input van het engineeringteam, de partners, de leveranciers en de onderaannemers.
 • Je bereidt de Operations & Maintenance Handleidingen voor om aan klanten te leveren. - Je neemt de juiste Maintenance Engineering op in het ontwerp en zorgt voor ondersteuning van de interne afdeling Monitoring & Maintenance.
 • Je biedt ondersteuning aan Bouw & Inbedrijfstelling : Definiëren van procedures, tools & systemen om de werken voor de bouw van de te leveren producten te organiseren.
 • Jouw profiel : - Universitaire graad, Master of Science in Engineering (Mechanical / Electro- Mechanical). - Uitstekende kennis en minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van engineering, inkoop en bouwactiviteiten met betrekking tot complexe constructies.

 • Track record met betrekking tot offshore onderstations (OHVS) is een duidelijke troef. - Kennis van DNVGL-OS-ST0145 heeft de voorkeur.
 • Ervaring met mechanische systemen aan boord van een elektrisch platform of schip heeft de voorkeur. - Ervaring met een van de volgende specifieke systemen is een duidelijke troef : LeidingprocessenTanksZoet water distributieKranen - In staat om goede relaties te onderhouden met het projectmanagementteam, de klant en partners en tegelijkertijd de belangen van het bedrijf te bewaken.
 • Communicatievaardigheden : Engels & Nederlands. Kennis van Frans en / of Duits is zeker een toegevoegde waarde. Bij interessere mag je je CV naar d.
 • vandoninck starpowerpeople.com sturen! 41099

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier