Onderhoudselektricien 2/3 ploegen - regio Waasland (M/V)
Over Ago
Zele
8 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een extra onderhoudselektricien, ter uitbreiding van het team.

Als onderhoudselektricien sta je in voor het preventieve en curatieve onderhoud van alle installaties. Volgende taken vallen onder je verantwoordelijkheid : -

 • Oplossen van technische storingen van de installaties; - Preventief onderhoud verrichten om het machinepark optimaal te laten draaien;
 • Indien nodig doe je ook herstellingen aan de machines; - Hiernaast zal je ook actief meewerken aan verbeteringsprojecten m.
 • b.t. de werkinstructies en werkprocedures; - Administratief hou je je werken goed bij en zorg je voor een goede opvolging van de uitgevoerde taken;
 • Hiernaast hou je het onderhoudsbeheersysteem up-to-date en vul je stelselmatig je gebruikte materiaal bij; - Overkoepelend focus je steeds op de veiligheid en continuïteit van het productieproces / machinepark.
 • Vereisten

  Je beschikt over een A2 diploma in een elektrische richting, of bent geschoold binnen de elektromechanica, elektriciteit, automatisatie, energietechnologie,.

 • met een grote interesse voor elektriciteit. Je hebt ervaring met het opstellen van een onderhoudsplanning of weet hoe hier aan te beginnen.
 • Je bent een communicatieve teamspeler. Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je hebt geen hoogtevrees.

  Aanbod

  Je werkt in een 2-ploegenstelsel maar na verloop van tijd zal je in een 3-ploegenstelsel werken. Je komt terecht in een stabiele werkomgeving, waar je in een warm team zal worden verwelkomd.

  De organisatie streeft steeds het beste voor zijn werknemers na en biedt allerlei opleidingen en ontplooiingskansen intern.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier