Verkoper/magazijnier N/F (m/v)
Konvert Interim Kortrijk Centrum
Kooigem, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant in de ruime regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een verkoper / magazijnier.Je staat tewerkgesteld op de doe-het-zelf afdeling en in het magazijn.

 • advies geven aan de klanten- aanvullen van de winkel- ontvangen van goederen en ze op de juiste plaatst in het magazijn plaatsen- allerlei administratie hieromtrent
 • Aanbod

  Betalingen ontvangen. Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen. Producten in voorraad verpakken en etiketteren of de verpakking en etikettering controleren.

  De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. Producten inventariseren. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren.

  De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten Een voltijds contract met na een geslaagde interim periode kans op een vaste tewerkstelling.

  Vereiste kwalificaties

 • Je bent klantvriendelijk- Enige kennis van doe-het-zelf artikelen is een groot pluspunt- Heftruckervaring is een pluspunt- Weekendwerk ( zaterdag en zondag ) is geen enkel probleem.
 • beurtrol wordt voorzien.- Je beheerst de Nederlandse taal maar je kan je ook behelpen in het Frans

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier