Familiaal IAB kantoor - Flexibiliteit & 32 vakantiedagen - Geel
Austin Bright
Geel, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Een familiaal kantoor in Geel met 7 medewerkers is momenteel op zoek naar versterking van hun team in het kader van hun groeiplannen.

Hun portfolio bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen uit heel Vlaanderen en actief in diverse sectoren. Ze willen hun van doelgericht advies voorzien en zijn dan ook aan het inzetten in digitalisering en automatisering.

Ze hebben ook een sterke aandacht voor het privéleven van hun medewerkers en voorzien dan ook de nodige voorzieningen hiervoor zoals glijdende uren, extra vakantiedagen, Accountant / Dossierbeheerder -

Taken Je verzorgt de volledige voorbereiding van de afsluiting voor de aan jou toegewezen dossiers. Door een gediversifieerd portfolio ervaar je een leuke afwisseling.

Indien gewenst kan je doorgroeien naar autonoom Dossierverantwoordelijke waarin je ook de eindbesprekingen zal voeren met je klanten.

Accountant / Dossierbeheerder - Profiel Je hebt een hogere opleiding in boekhouden / accountancy zoals een graduaat, bachelor of master.

Daarnaast heb je minstens een 2tal jaar ervaring in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor. Je voelt je thuis in een jong en gedreven team met collegiale medewerkers.

Accountant / Dossierbeheerder - Aanbod Betaalde opleidingen waardoor je je kennis op punt houdt zonder extra financiële kosten.

Glijdende werkuren zodat je je privé verantwoordelijkheden niet aan de kant moet schuiven voor je job. Je krijgt 32 vakantiedagen die je vrij kan opnemen gedurende het hele jaar.

Korte en open communicatielijnen waardoor je steeds terecht kan bij de vennoten. Het kantoor is toegankelijk gelegen en van voldoende parking voorzien Je krijgt een competitieve vergoeding die wordt afgestemd en geëvalueerd op basis van je ervaring en groei.

Interesse in deze vacature? Laat ons dit zo snel mogelijk weten en stuur ons je CV naar apply austinbright.com. We zorgen voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur! Keywords : Dossierbeheerder / Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Boekhouder / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / Accountantskantoor / Geel

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier