Verkoopmedewerker beenhouwerij
Accent
Ekeren, BE
6 dagen geleden

Onze klant heeft minishops in bestaande supermarkten met een luxegamma voeding : kaas, charcuterie en bereide gerechten. Tevens behoren ook desserts, pasta & pizza's, belegde broodjes tot het uitgebreide assortiment.

Functiebeschrijving

Als verkoopmedewerker beenhouwerij sta je in voor de bediening en begeleiding van klanten in hun aankopen van Belgische & Zuiderse delicatessen zoals kaas, charcuterie en bereide gerechten.

Tevens behoren ook desserts, pasta & pizza's, belegde broodjes tot het uitgebreide assortiment.Het is belangrijk om te vermelden dat het niet zomaar gaat om een beenhouwerij maar eerder om een speciaalzaak in delicatessen.

Functie-eisen

Wat zijn de belangrijkste pijlers voor een verkoopmedewerker beenhouwerij bij dit bedrijf?

 • Motivatie en enhousiasme.
 • Positieve ingesteldheid en flexibiliteit.
 • Vriendelijkheid draag je ontzettend hoog in het vaandel.
 • Je bent gepassioneerd en altijd bereid om klanten of collega's te helpen.
 • Je bent een teamplayer en teglik creatief. Dit met het oog op het etaleren van
 • de dagverse, ambachtelijke producten. Je hebt oog voor detail, kwaliteit en definesse die ervoor zorgt dat de klant met een glimlach de weg naar deproducten vindt.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wat bieden we aan een verkoopmedewerker beenhouwerij?Een aangename werkomgeving waarin iedereen gepassioneerd is door zijn job.

  Verder voorzien we specifieke opleidingen om jou een meester te maken in het vak. Voor mensen met ambitie zijn er zeker doorgroeimogelijkheden!We bieden jou een voltijdse tewerkstelling van maandag tot en met zaterdag.

  Dit in een uurrooster in 3 shiften : 7u - 14u, 9u - 16u of 14u - 20u.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier