bijverdienste chauffeur c gavere
Randstad
Gavere, Oost-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Voor een firma in Gavere zijn we op zoek naar chauffeurs C die kunnen werken op dinsdag, donderdag en / of zaterdag en die graag de handen uit de mouwen steken! Als chauffeurs start je rond 5 uur met het inladen en scannen van colli's.

Het gaat om badkamermeubels, tuinmeubelen, enz. Men zet deze af bij klanten en monteert de nodige meubels. Gemiddeld gaat het om 15 a 25 klanten per dag en werkt men 10 a 12 uur per dag.

qualification

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C- Je hebt een goede kennis van het Nederlands- Je bent beschikbaar op dinsdag, donderdag en of zaterdag-
 • Fysiek werk schrikt jou niet afInteresse? Neem dan contact op met ons op het nummer 09 / 255 19 23 of per mail transport oost-vlaanderen randstad.be

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier