Product Owner
Aquafin
Aartselaar, Antwerpen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Spreek jij digitaal en kan je de behoeften van een Business vertalen naar een IT-technisch verhaal? Ben jij de coördinator van digitale projecten om nieuwe systemen / applicaties op te zetten en tegelijk de continuïteit van bestaande systemen en applicaties te garanderen?

Heb je zin om in een veranderende organisatie te stappen? Lees dan zeker verder!

Wat doet een Product Owner?

Ons werk is het resultaat van samenwerkingen waarin we elkaars ideeën sterker maken. Dat komt omdat we samen een gezamenlijk doel nastreven : onze digitale organisatie naar een hoger niveau tillen.

Als Product Owner coördineer je de digitale projecten en maak je functionele ontwerpen in lijn met de architectuur. Je neemt ownership van je project en volgt het end to end op.

Dit betekent dat je de business begeleidt en zelf ook testen uitvoert. Je houdt ook rekening met de scope van het project, de technische haalbaarheid, de bestaande architectuur, het budget en de timing.

Om een project succesvol te realiseren, leg je in overeenstemming met het projectteam rollen, verantwoordelijkheden en documentatievereisten vast.

Je gaat na of de ontwikkelde toepassing of het aangekochte pakket aan de behoeften van de eindgebruikers voldoet door verschillende testen te coördineren, uit te voeren en op te volgen.

Daarnaast zorg je voor het onderhoud van en bieden van support aan eerder opgeleverde applicaties en verleen je advies hierover.

Je inspireert de business over o.a. de mogelijkheden van de modern workspace en deelt best practices van SharePoint. Tot slot doe je voorstellen tot verbetering van business processen en de werking van Digital en draag je op die manier bij aan een continue verbetering van de architectuur .

 • Hebt ervaring met het begeleiden van volledige migratietrajecten naar SharePoint en OneDrive
 • Behaalt de vooropgestelde resultaten door een projectteam efficiënt aan te sturen
 • Kan prioriteiten stellen en hebt ervaring met agile werken
 • Bent dynamisch en communicatief, waardoor je de brug bent tussen de business en IT
 • Bent kritisch en assertief, waardoor je de business kan challengen
 • Hebt een master niveau en beschikt over een diepgaande functionele kennis van SharePoint / OneDrive, MS Office 365 en Power BI.
 • Enter de digitale wereld bij Aquafin!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier