Winkelhulp Seats & Sofas (Alle filialen)
Studer Agency
2000 Antwerpen
1 dag geleden
source : Student.be

Company description

Seats and Sofas is een toonaangevende detaillist in de meubelbranche met Megastores in België, Nederland en Duitsland. Daarnaast zijn er concrete plannen om uit te breiden in andere Europese landen.

Het Belgische Hoofdkantoor is gevestigd in Wommelgem en het Europese Hoofdkantoor in Sliedrecht (NL) waar alle activiteiten worden gecoördineerd.

Wij zijn een jong bedrijf met veel ambitie. Bij Seats and Sofas werken bijzonder gedreven engemotiveerde mensen. Kernbegrippen binnen Seats and Sofas zijn : inzet, enthousiasme, collegialiteit, kwaliteit en resultaat.

Onze unieke take-away formule, in combinatie met het gigantische assortiment tegen de laagste prijzen, zorgt ervoor dat Seats and Sofas bijzonder succesvol is en in razend tempo groeit.

Heeft u ook de inzet en het enthousiasme van onze collega’s en heeft u interesse in een dynamische functie met uitstekende carrièremogelijkheden?

Reageer dan direct op één van de onderstaande vacatures op het Hoofdkantoor of in één van onze (nieuwe) Megastores :

Job description

Als Baliemedewerker (M / V) heb je binnen onze organisatie één van de meest afwisselende en aantrekkelijkste functies. In het Balie Team heb je naast een gedeelde administratieve en financiële verantwoordelijkheid voor je Megastore ook de verantwoording voor de administratieve doorstroom van goederen binnen de vestiging.

Je belangrijkste eigenschap, klantvriendelijkheid, komt echt tot z’n recht bij het persoonlijke contact met onze klanten.

Je begrijpt dat onze klanten centraal staan in onze organisatie en zal elk contact met de klant op basis van deze visie afhandelen.

Dit geldt niet alleen voor het persoonlijk- en telefonisch contact met onze klanten, maar ook voor de behandeling van de correspondentie van en naar onze klanten.

 • Student
 • Vrij op zondagen
 • Enthousiast
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier