Helpdesk Engineer
AGO Jobs & HR
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Voor een bedrijf regio Brugge kijken we uit naar een Helpdesk Engineer om het huidige team te versterken. In deze functie geef je ondersteuning over de IT oplossingen aan verschillende klanten.

Je helpt de klanten op een professionele en klantgerichte manier bij het oplossen van hun technische vragen. Eventuele storingen ga je herstellen op basis van bestaande procedures.

Indien het probleem niet kan opgelost worden, geef je dit door aan de correcte afdeling. Verder denk je na over de optimalisatie van een kwalitatieve dienstverlening.

Je behaalde een bachelor in de Toegepaste Informatica en hebt bijgevolg een sterke technische kennis van volgende aspecten : Windows, SQL Server, printers, scanners.

 • Kennis van Luinux is een plus. Verder kan je de klanten in het Nederlands en het Frans bijstaan. Duits is opnieuw een pluspunt.
 • Daarnaast ben je flexibel en bereid tot weekendwerk. Je kan zelfstandig aan de slag en bent eveneens een sterke teamplayer, ook in stressvolle situaties.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier