Java Architect
Smals
Brussels, Belgium
15 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Java Architect kom je terecht in een moderne IT-omgeving waarbij de mainframe enkele jaren geleden werd vervangen door applicaties ontwikkeld in JAVA met integratie naar SAP (FICO en HRM).

In het kader van een verdere digitale evolutie is het de bedoeling papieren interacties zoveel mogelijk te beperken door performante en moderne applicaties ter beschikking te stellen.

Op dit ogenblik ligt de focus eveneens op het verlengen van de levensduur van bestaande business-toepassingen en worden de verschillende middleware-componenten geüpgraded of vervangen.

Een evolutie naar SAP HANA, de inzet van AI zijn projecten die ook op stapel staan.Als Java Architect maak je deel uit van een team van 12 mensen dat op een agile / scrum manier is georganiseerd.

Je zorgt voor een betrouwbare software-architectuur op applicatieniveau waarbij je ook met de niet-functionele vereisten (performantie, schaalbaarheid, veiligheid ) rekening houdt.

In dit kader definieer en onderhoud je de architectuurplannen, de ontwikkelingsstandaarden en het algemeen technisch kader.

Je waakt over de toepassing van de regels inzake IT governance betreffende het schrijven van software die bij het team optimaal dienen geïntegreerd te worden.

Je verleent hierbij advies aan analisten en je zorgt voor de technische opzet van de projecten en de implementatie van de hoofdcomponenten van je architectuur.

Tevens coach je de Java-ontwikkelaars en stel je de planning mee op.Tevens coach je de Java-ontwikkelaars en stel je de planning mee op.

Als hands-on Architect werk je zelf mee aan de implementatie van complexe modules en doe je een review van de code waar nodig.

Vanuit je rol zal je ook samenwerken met andere instellingen van de sociale zekerheid evenals met externe leveranciers.ProfielJe beschikt over een bachelor- of masterdiploma en hebt minstens 4 jaar ervaring als Architect of Lead Developer in een client / server en / of een web-based Java-omgeving.

Je hebt een grondige kennis van design patterns en van de meeste tools die worden gebruikt : SPRINGsuite, Angular, GITLab, KeyCloack, XML, SOAP- en REST-web services, Service Bus.

Je hebt een goede kennis van relationele databases en design (MySQL, DB2).Je bent goed vertrouwd met agile ontwikkeling en de concepten Continuous Integration en Application Lifecycle Management (Jenkins, Gradle, Maven, Bamboo, JIRA, Confluence, Gliffy).

Tevens heb je een uitstekende kennis opgebouwd in component based development en service oriented architecture.Je hebt een analytische en kritische geest en maakt keuze op een realistische en verantwoorde manier.

Je bent creatief en gepassioneerd en brengt vernieuwende ideeën aan.Je volgt de technologische evoluties en breidt graag je kennis uit met nieuwe inzichten.

Je werkt zelfstandig en onderneemt de nodige stappen om resultaten te boeken. Tegelijk werk je ook graag in teamverband en ben je een goede communicator.

Je bent flexibel en stressbestendig.Tot slot heb je een goede kennis van de andere landstaal.AanbodBij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier