Senior IT Operator
Smals
Brussels, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functiebeschrijving Als Operator zorg je mee voor de volledige monitoring van de IT-infrastructuur en applicaties gehost op de IT-infrastructuur in de datacentra van Smals.

In teamverband bewaak je de continuïteit en de performantie van de IT-infrastructuur en applicaties. Je garandeert de correcte uitvoering van de batchwerken, de beschikbaarheid van de online systemen en de tijdige en foutloze uitvoering van de back-ups.

In geval van incidenten doe je de nodige validaties, corrigeer je indien mogelijk en documenteer je je vaststellingen en acties.

Indien nodig escaleer je naar de aangewezen domeinspecialisten. Bovenop deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het monitoren van de datacenter-infrastructuur en het beheren van de toegangen tot deze datacentra.

Profiel Je behaalde een Bachelordiploma en hebt een goede basiskennis informatica en kennis van ITIL-processen. Je hebt een analytische geest en bent precies.

Je bent een teamplayer. Je toont verantwoordelijkheidszin, neemt initiatief, je kan onafhankelijk werken en je pakt uitdagingen efficiënt aan.

Je bent communicatievaardig en kan rapporteren over geleverde service en vastgestelde incidenten Je bent flexibel en bent bovendien bereid om in 3 shifts tijdens de week te werken.

Tot slot druk je je vlot uit in het Frans. Aanbod Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier