Service technieker rollend materieel en gereedschappen - Vast contract
Manpower Belgium
Brugge, BE
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Service technieker rollend materieel en gereedschappen Vast contract

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant, een verdeler en verhuurder van werktuigen en gereedschappen, zijn wij op zoek naar een service technieker voor het uitvoeren van onderhouds- en herstellingswerken op werven en bij klanten alsook in de filialen.

Functieomschrijving

Als service technieker zal je bij opstart een opleiding van 3 à 6 maanden krijgen in de hoofdwerkplaats om kennis te maken met alle machines gaande van rollend materieel, hoogtewerkers, pompen, compressoren, gereedschap, etc.

Nadien zal je elke dag van thuis uit vetrekken om je planning naar onderhoud en interventies af te werken bij klanten of in de werkplaatsen.

Hierbij ga je voornamelijk elektrische (contacten, kabelbreuken, zekeringen, etc.) en mechanische (breuken, motoren, kettingen, aandrijvingen, etc.

storingen oplossen en aanpakken. Bij grotere werken zal je dit altijd in team aanpakken.

Functie-eisen

De service technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een technisch diploma optie elektriciteit, elektromechanica, autotechnieken, etc.

en heeft een eerste ervaring als technieker. Hierdoor heb je een brede algemene kennis naar elektriciteit, mechanica, elektronica met een basis hydraulica en pneumatica.

Als technieker ben je graag met je handen bezig, hou je van uitdagend afwisselend werk en avontuur. Als persoon ben je sociaal, kan je om met verantwoordelijkheid, heb je geen hoogtevrees en ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Tot slot ben je bereid om eenmaal per 6 weken in een permanentiedienst te stappen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij opstart krijg je een vast contract met uitgebreide opleiding in een groeiend bedrijf. Conform je kennis en ervaring krijg je een marktconform uurloon aangevuld met een service wagen en extra’s.

Gezien de activiteit van het bedrijf zal je continu opleiding krijgen over nieuwe producten en zelf ontwikkelingskansen krijjgen.

Interesse? Solliciteer dan via onze website, discretie verzekerd, en wij nemen binnen de twee werkdagen contact met u op.

Vragen? wouter.sissau manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier