Branch Manager Wetteren (m/v)
Actief Interim NV
Wetteren, E Flanders, BE
5 dagen geleden
source : Monster

De Actief Groep is één van de snelst groeiende onafhankelijke uitzend-organisaties van België. Op ruim 30 jaar tijd klom Actief Interim tot een stevige zevende plaats in de Interim Ranking van de Trends Top 30.

000. Dagelijks stellen we meer dan 6.500 uitzend-krachten en 2.000 poetshulpen te werk in diverse sectoren. Actief Interim, Actief Construct, Actief Select en Actief Dienstencheques behoren tot de kern-activiteiten van de Actief Groep.

De Actief Groep kenmerkt zich door een eigen onderscheidend karakter. Dynamisch, snel, flexibel en jong van hart! Op die manier streven wij steeds een win-win situatie na voor alle partijen.

Actief Interim is een groei-onderneming en telt meer dan 72 kantoren en 450 personeelsleden nationaal. Onze ambitie resulteerde onlangs in de internationalisering van Actief Interim in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Wil jij meeschrijven aan dit mooie verhaal? Solliciteer dan snel via deze site. Geboeid door de wereld van werving en selectie?

Zin om als operationeel- en eindverantwoordelijke van het kantoor Wetteren de uitdaging aan te gaan om van dit Oost-Vlaamse filiaal een waar succes te maken?

Of heb je die job al en spreekt het jou stiekem aan om te werken bij een finalist "Onderneming van het jaar"? Goed nieuws, Actief is dan jouw 'match'! Word Branch-Manager van ons kantoor te Wetteren.

De job in grote lijnen Je voornaamste taak is de uitbreiding van de klantenportefeuille. Je weet bedrijven te overtuigen om met Actief Interim samen te werken.

Actieve prospectie (telefonisch, face-to-face, deelname aan netwerkevents etc) schrikt je niet af. Vermits je het aanspreekpunt bent van alle commerciële contacten heb je ook het talent om de bestaande klantenportefeuille te beheren.

Je beschikt over de flair en het inzicht om klantrelaties te optimaliseren. Je krijgt de leiding over het team recruiters.

Door je visie en enthousiasme ben je hun voorbeeld en weet je hen te motiveren. Je weet het team te organiseren en structureren om zo tot de beoogde resultaten te komen.

Je begeleidt je team in de kwaliteit van de werving en selectie van uitzendkrachten. Daarnaast blijf je ook op de hoogte van sociale wetgeving, verloning, facturatie, etc.

Heb je ervaring in dezelfde functie in onze branche (uitzend- of selectiesector)? Fantastisch! Of kan je jarenlange ervaring voorschotelen als recruiter binnen een commerciële omgeving?

Ook een dikke troef. Aangevuld met een bachelor of master diploma? Top! We staren ons weliswaar niet blind op ervaring en opleiding.

Als je ook op andere manieren kan aantonen dat je voor deze uitdagende job gekwalificeerd bent, zullen wij jou met veel plezier en op alle vlakken begeleiden om die onmisbare schakel in ons team te worden.

Wat je dan wél zelf moet meebrengen : je enthousiasme, je people skills en je commerciële drive. Een competitief salaris dat bestaat uit een vaste en een variabele vergoeding.

Een deftige bedrijfswagen, ook voor privégebruik. En een parkeerplaats bij je kantoor. Sterke interne trainingen. Ineens voorzien van lekkere maaltijden.

 • Want van bijleren krijg je honger, en samen eten is altijd gezelliger. Veilige verzekeringen voor jou en je gezin. Betrokkenheid & collegialiteit;
 • een fijne attentie bij alle speciale gebeurtenissen in je leven en Actief loopbaan. Successen vieren we - objectieven behaald?

  Een jaarlijks Actief weekendje! 20 verlofdagen, 10 feestdagen, en 15 inhaalrustdagen die je naar keuze (en zelfs per uur) kunt opnemen.

  Representatiekosten, ook weer elke maand een vast bedrag. Maaltijdcheques en ecocheques. Wil jij mee groeien met Actief?

  We plannen een sollicitatiegesprek in met de Els Vanmaeckelberghe, regiomanager (013 353 451). We gaan graag met jou in zee in de loop van mei maar zijn ook bereid te wachten op kandidaten die nog een opzeg moeten presteren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier