Student Recruitment Communication
Aviato
Zaventem, Brussels , BE
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij graag werken in een klantgericht dynamisch internationaal bedrijf op de luchthaven?

Wil je on-the-job veel leren over Rekrutering, employer branding en rekruteringscommunicatie?

Volg je een bachelor of master opleiding in communicatie?

Heb je een sterke interesse in rekrutering?

Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Wij zoeken een student die ons tijdens het academiejaar gedurende 1 dag per week kan helpen om onze communicatie in rekrutering vooruit te helpen.

Vooral social media krijgt hierin alle aandacht, met het accent op visuele communicatie, alleszins het inzetten van video.

Maar ook : hoe verbeteren we onze interne communicatie, hoe kunnen we algemeen beter tonen wie we zijn naar de jobmarkt, hoe optimaliseren we onze systemen achter de schermen?

Er is ruimte voor je persoonlijke inbreng; wat is jouw specifieke sterkte en interesse? Op basis daarvan kunnen we ad hoc communicatieprojecten opzetten en afwerken.

Profiel

 • Je hebt een vlotte pen, je bent visueel ingesteld en communicatief creatief
 • Communicatie en marketing is jouw ding en je hebt interesse in rekrutering
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig
 • Zelfstarter en can-do mentaliteit
 • Positief kritisch op eigen prestaties, met gezond oog voor detail
 • Logische denker, analytisch, business minded
 • En oh ja, we willen echt wel een prettige persoonlijkheid voor ons team (de sfeer is goed!)
 • Technische Competenties

  Communicatiedragers ontwikkelen : Beeldmateriaal (tekeningen, logo's, grafisch charter, ...) Communicatiedragers ontwikkelen : Sociale mediaprofielen Sociale media-

  toepassingen inzetten in professionele processen De kwaliteit van de verspreide informatie controleren Schriftelijke, visuele of audiovisuele communicatieproducten uitwerken Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren De communicatie voorbereiden (inhoud verzamelen, evalueren, selecteren, opstellen, .

 • Schriftelijke communicatiedragers opstellen : Catalogi, brochures, affiches De logistieke uitvoering van communicatieacties, -
 • producten en -dragers plannen (verspreiding, expositie, distributie, ?)

  Soft Skills

  Ik werk precies, grondig en zorgvuldig binnen de afgesproken tijd. Ik kan gemakkelijk mensen aanspreken en contacten onderhouden.

  Ik kan me goed aanpassen als de werkomgeving, de mensen, de arbeidsregeling verandert. Ik kan de volgorde van de taken en van de deeltaken bepalen.

  Ik blijf kalm of werk zelfs nog beter als het heel druk is, als ik opgejaagd word. Ik ben creatief in het vinden van oplossingen voor problemen.

  Ik heb geen hulp nodig om mijn taak goed te doen Ik kan een vooropgesteld resultaat bereiken met de afgesproken kwaliteit Aanbod

  Kansen voor studenten

  Functie met verantwoordelijkheden

  Vlot toegankelijk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier