Graduate Position: Social changemaker en inspirerende leerkracht
Teach for Belgium
Brussel
6 dagen geleden
source : Student.Be

Een programma om de sociale ongelijkheid in de klas te verminderen

Gedurende 2 jaar geef je als deelnemer van het Teach for Belgium-programma fulltime les in een secundaire school met een lage socio-economische index.

Je wordt hiervoor betaald door de Vlaamse Gemeenschap of Fédération Wallonie Bruxelles (FWB). Samen met de andere deelnemers werk je eraan om de sociale ongelijkheid te verminderen in jouw klas en met jouw leerlingen.

Via het initiële coaching- en opleidingsprogramma van Teach for Belgium leer je hoe je een impact kan hebben in jouw klas, school en gemeenschap.

Zo word je een social changemaker die werkt aan de toekomst van het onderwijs in België.

Na het programma

Je ontwikkelt tijdens het programma verschillende vaardigheden en inzichten die je na verloop van 2 jaar helpen om een wel overwogen keuze te maken over de richting van jouw toekomstige loopbaan als Teach for Belgium alumnus.

Er zijn verscheidene alumni die actief blijven als leraar. Anderen gebruiken hun vaardigheden, kennis en ervaring om structurele problemen rond ongelijkheid aan te pakken binnen of buiten het onderwijsveld, als sociaal ondernemer, beleidsmaker, werknemer in de private of publieke sector, De mogelijkheden om een impact te hebben zijn divers en talrijk.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier