BOUWADVISEUR | TECHNISCHE & COMMERCIELE ERVARING | TURNHOUT
Manpower
Turnhout
4 dagen geleden

Job Description

Als toonbankmedewerker leer je allereerst het zeer brede aanbod kennen. Uiteraard zal je jezelf in bepaalde aspecten van het assortiment meer thuis voelen dan in andere.

Ondanks dat ben je wel op de hoogte van het assortiment en probeer je de klanten (geen particulieren) te adviseren in hun noden.

Het gaat hier in mindere mate over een commerciële functie. Voor onze klant is het veel belangrijker dat hij / zij zich ondersteund voelt.

Je weet jouw enthousiasme en expertise over te brengen naar je klant. Naast het algemene takenpakket denk je ook actief mee na over verbetervoorstellen rond het optimaliseren van de winkel en de daarbij horende klantenervaring.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen.

Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een nationale firma met een stijgend aandeel op de distributiemarkt van technische en bouwgerelateerde materialen.

Door te beschikken over breedst mogelijke aanbod zijn ze in staat een totaalpakket aan te bieden aan hun klanten. Om de service te ondersteunen zoeken ze momenteel een extra toonbankmedewerker met een achtergrondkennis in bouwmaterialen.

Candidate Profile

Om in aanmerking te komen voor deze functie zijn 2 zaken van essentieel belang. Enerzijds is het een zeer grote plus om reeds een commerciële ervaring gehad te hebben.

Daarnaast komt een technische of bouwkundige affiniteit ook mooi van pas. Je hoeft geen expert te zijn maar de kennis die je reeds hebt hoeft niet meer aangeleerd te worden.

Los van het inhoudelijke ben je iemand dat goed weg kan met mensen en op een persoonlijke en adviserende manier om kan springen met de klanten.

Binnen je winkel zal je maximaal 3-4 mensen naast je hebben staan en het is dan ook belangrijk goed met deze samen te kunnen werken.

Client Offer

Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die zijn medewerkers door middel van training tot een nog hoger niveau tilt.

Je wordt beloond met een competitief salarispakket alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkervaring. Kom je eventueel in aanmerking voor een job als vestingsleider dan zal ook een wagen ter jouwe beschikking worden gesteld.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier