Process Engineer
NOVA Engineering
Midden Limburg, Limburg, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Bedrijfsomschrijving NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in Project-sourcing en 'werving & selectie' van technische bedienden en ingenieurs.

Onze klant is wereldwijd marktleider in ontwikkeling en productie van specifieke componenten en systemen voor de staalindustrie.

Het bedrijf heeft vestigingen wereldwijd en telt ruim 3000 medewerkers. Voor de ontwikkeling en optimalisatie van de productieprocessen en -

installaties wereldwijd zijn we op zoek naar een "Process Engineer". Een uitdagende rol waarbij je processen analyseert, verbetervoorstellen lanceert en deze implementeert.

Functieomschrijving Bij de ontwikkeling, opstart en optimalisatie van de productie-installaties en - processen druk jij je stempel.

Je gaat van start met een grondige analyse waar de procesproblemen zich situeren. Je gebruikt hiervoor hoogwaardig materiaal en werkt data driven.

Eens je de oorzaak hebt vastgesteld stel je verbetervoorstellen voor. Je houdt rekening met kwaliteit, productiviteit, kosten, veiligheid en milieuvriendelijkheid om zo efficient mogelijke nieuwe processen op te zetten.

Deze voorstellen test je op prototypes of bestaande apparatuur. Hiervoor maak je gebruik van technologische methodes als SPC, FMEA, DfA, DoE om de haalbaarheid te toetsen.

Collegiaal als je bent bied je ondersteuning aan procestechniekers en documenteer je de nieuwe werkmethodes. Maak deel uit van verbeteringsteams om een impact te hebben op de werking binnen het bedrijf.

Je krijgt de uitdaging om als projectleider te fungeren bij bepaalde projecten. Functie-eisen Je kan een master Elektromechanica of Chemie voorleggen.

Idealiter heb je minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Bij statistische tools, data-analyse en tools voor process ontwikkeling denk je : laat maar komen! Met je kritische blik bekijk je problemen en mogelijke oplossingen vanuit een andere hoek Je interne klanten bied je de beste service aan.

Je kan makkelijk switchen tussen zelfstandig werken en in teamverband. Reis je graag? Dan kom je zeker aan je trekken, zowel binnen als buiten Europa.

Het is dan ook logisch dat je naast Nederlands ook vlot bent in het Engels. Arbeidsvoorwaarden Een contract van onbepaalde duur.

Een brede waaier aan projecten en uitdagingen. Een op-maat-gemaakt opleidingsplan waarbij je steeds met de nieuwste technologische ontwikkelingen kan werken.

Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en 20 ADV-dagen. Sollicitatieprocedure Benoit Santermans 0477 466 117 Benoit Santermans : 0477 / 466.

117 Bezoek nova-engineering.be voor meer informatie over de vacature Process Engineer of solliciteer online op de vacature Process Engineer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier