Sectorverantwoordelijke
De Vlaamse Waterweg
Mechelen, Antwerpen, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Als sectorverantwoordelijke volg je permanent de toestand op van het patrimonium (oevers, wegen, dijken, bruggen, stuwen, sluizen) van dat deel van de waterweg waarvoor jij bevoegd bent.

Je takenpakket is dan ook zeer uitgebreid en gevarieerd.

Zo ben je onder de vleugels van je districtshoofd o.a. mee verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie en opvolging van de waterbouwkundige (veelal onderhouds-, herstellings-, aanpassings- en vernieuwingswerken) en de groenonderhoudswerken.

Hierbij controleer je ook de kwaliteit van de uitvoering, laat je de planning respecteren en indien nodig stuur je dit bij.

Ook het opstellen en nazien van de overeenkomstige vorderingsstaten behoren tot jouw takenpakket.

Je stelt eventuele schade vast aan het patrimonium en je rapporteert hierover. Je organiseert indien nodig de dringend te nemen maatregelen hiervoor.

Je staat verder mee in voor een vlotte administratieve afhandeling alsook voor een degelijke voorbereiding, organisatie en opvolging van de herstelling van de geleden schade.

Daarnaast bereid je o.a. adviezen voor inzake milieu- of stedenbouwkundige vergunningen, vergunningen voor inname domein, toelatingen voor evenementen, ...

Ten slotte ben je het eerste aanspreekpunt voor burgers en bedrijven en onderhoud je goede contacten met politie, brandweer, gemeentebesturen en polderbesturen.

In deze functie word je ook ingezet in een wachtdienst. Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs. Je hebt een technische affiniteit die je kan aantonen in je CV.

Naast technisch inzicht, is kennis van bouwmaterialen een voordeel. Een (water)bouwkundige opleiding is een meerwaarde. Daarnaast verwachten we ook dat je heel leergierig en klantgericht bent.

Ten slotte ben je een echte teamplayer die zich flexibel kan opstellen. Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B en je kan zwemmen.

Een statutaire functie mits het succesvol doorlopen van een stageperiode en een salaris van 2.028,27 € bruto per maand (bij 0 jaar ervaring).

Een laptop en smartphone worden ter beschikking gesteld. Voor je verplaatsingen kan je gebruik maken van een dienstwagen.

De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten.

Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij de Vlaamse Waterweg want we laten jou groeien, maar ook ons.

Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier