Hoofdverpleegkundige PAAZ
AZ Sint-Maria
Halle, BE
15 dagen geleden
source : Zorgjobs.be

Functie

De hoofdverpleegkundige is op verpleegkundig vlak verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de afdeling, en dit conform de doelstellingen van de organisatie en de vigerende wetgeving.

Je werkt mee aan de ontwikkeling van het zorgbeleid in onze instelling en de integratie van de verp...

Aanbod

Wij bieden een contract van onbepaalde duur voor een voltijdse betrekking, 38u per week.

Jouw salaris wordt aangevuld met een pakket aan extralegale voordelen zoals 25 dagen verlof aangevuld met 12 kaderdagen, gratis hospitalisatieverzekering na 6 maanden, groepsverzekering, bedrijfsrestaurant, gratis parking en tal van andere voordelen en kortingen.

Daarnaast voorzien we ruime interne en externe bijscholingsmogelijkheden, werken we binnen een overlegcultuur met vooraf geplande en gerespecteerde uurroosters en is ons ziekenhuis vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier