Customer Care Representative
VLS-Group
BE
5 dagen geleden
source : JobBoost.io

Werken als Customer Care Representative bij Broekman logistics

Als Customer Care Representative kan je rekenen op een boeiende job binnen een vlotte en aangename werksfeer en rapporteer je rechtstreeks aan de Customer Care Teamleaders.

In deze job ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen van klanten over de verschillende diensten die wij als organisatie aanbieden.

Vanuit deze vragen ben jij verantwoordelijk voor de juiste follow-up en bestellingen. Belangrijk is om jouw contactpersonen continu voor informatie te voorzien en updates te geven.

Op deze manier bouw jij een duurzame relatie op met de klant en draag je bij aan een optimale dienstverlening.

Buiten de standaard dienstverlening en vragen ben je ook in staat om commerciële mogelijkheden bij klanten te identificeren.

Tot slot onderzoek je op een proactieve wijze de wensen van de klant. Je weet informatie te verzamelen en te bundelen, zodat je tot een passende oplossing en dienstverlening kan komen.

Jouw baan als Customer Care Representative

Broekman Logistics is een logistiek dienstverlener die wereldwijd actief is op het gebied van Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals (onze business units).

VLS-Group valt binnen onze Warehouse & Distribution business unit.

VLS-Group is gespecialiseerd in innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding diensten voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren.

Wij bieden state of the art Europese opslagmogelijkheden voor de veilige opslag van al dan niet geclassificeerde materialen.

VLS-Group creëert toegevoegde waarde door de volledige supply chain van zijn klanten door een breed aanbod van gesofisticeerde internationale logistieke en transportdiensten en -oplossingen.

Als Customer Care Representative sta je in voor het onderhouden van een effectieve en efficiënte commerciële en operationele relatie met onze klanten.

Jouw profiel als Customer Care Representative

Als Customer Care Representative weet je makkelijk en helder te communiceren met klanten. Je weet feilloos de vraag boven water te halen en kan hierin goed op inspelen.

Daarnaast heb je een proactieve houding, ben je flexibel, stressbestendig en resultaatgericht.

Verder ben je in het bezit van :

 • Een bachelor werk- en denkniveau door opgedane werkervaring in de logistiek óf je hebt een afgeronde bacheloropleiding en ben je toe aan de eerste of tweede stap in je carrière;
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Wij bieden de Customer Care Representative

  Een baan waarin je kan blijven ontwikkelen en doorgroeien. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten blijven we continu met je in gesprek.

  Zo faciliteren wij trainingen, opleidingen en cursussen.

  Verder bieden wij jou..

 • Een marktconform loon;
 • Extralegale voordelen : zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering;
 • ADV-dagen;
 • Flexibele werkuren.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier