Zelfstandige Pilates-instructeurs m/v/x
11.11.11
Mechelen
30 dagen geleden

Je functie

Je geeft Pilates-lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra.

De lessen staan gepland op dinsdagavonden van 19.30-20.30 uur vanaf 11 september. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

Vereisten

Je bent in het bezit van een certificaat als Pilates-instructeur Je hebt ervaring met het geven van Pilates-lessen. Je werkt op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep.

Je werkomgeving

Well2DAY-centrum Mechelen (Désiré Boucherystraat 10).

Ons aanbod

Een inspirerende werkomgeving waar je op een prettige wijze met je vak kan bezig zijn. Promotionele en logistieke ondersteuning.

Pilates-matten zijn aanwezig op locatie.

Startdatum

Het gaat steeds om reeksen van 10 lessen. Deze worden 3 maal per jaar georganiseerd. De volgende reeks start op dinsdag 11 september 2018.

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen worden geen lessen gegeven.

Interesse?

Reageren kan via onze jobsite. Klik hier om te solliciteren.

Meer info?

Voor bijkomende inlichtingen kan je telefonisch contact opnemen met de dienst Preventie en Welzijn op het nummer 03 285 42 14.

Er is altijd de mogelijkheid tot een vrijblijvend gesprek.

Wil je meer weten over het complete aanbod van Well2DAY? Surf dan naar .

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier