Technici Landbouwmateriaal
Client of Manpower
Olen, Antwerpen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Voor een onze klant, een zeer gekende internationale verdeler van landbouwmachines, zijn we momenteel dringend op zoek naar meerdere technici wegens de opening van een gloednieuw filiaal in Olen.

Als technicus zal je zowel op verplaatsing als in de werkplaats moeten werken. Hier zal je zowel moeten preventief onderhoud doen aan de landbouwmachines als verhelpen van storingen aan de machines.

deze kunnen zowel elektronisch, hydraulisch, pneumatisch als mechanisch van aard zijn. Met andere woorden een zeer veelzijdige job waar je dag er nooit hetzelfde zal uitzien!

Aangezien het gaat om een nieuw filiaal, zijn we momenteel op zoek naar mensen met een solide eerste ervaring als technicus aan vrachtwagens of landbouwmachines.

zeer belangrijk is ook dat je zelfstandig kan werken en je zelf je werkplanning wat kan in het oog houden.

Een goede kennis van van Nederlands is ook belangrijk aangezien je ook klanten zal moeten ontvangen en verder helpen aan de balie of als je op de baan moet.

Onze klant biedt je, na een geslaagde interimperiode, een vast contract aan van onbepaalde duur.

Een aantrekkelijk loonspakket volgens ervaring aangevuld met extralegale voordelen.

En last but not least, mee aan de wieg staan van een nieuw filiaal waardoor je je stempel kan drukken op werkprocessen en werking van het atelier.

Interesse? Solliciteer dan snel via onderstaande link of stuur ons jouw CV naar office.geel manpower.be

Tot snel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier