Teamleader Affichage
Manpower
Elsene, Brussels, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grote speler op de markt van out-of-home communicatie, zijn wij op zoek naar een Teamleader. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren en controleren van het affichage team.

Je krijgt de kans om als een echte people manager aan de slag te gaan. Bovendien waak je ook over de afgeleverde kwaliteit.

Als Teamleader sta je o.a. in voor de dagdagelijkse organisatie en planning van het affichage team, de tijdige en vakkundige uitvoering van de opdrachten en de administratieve opvolging op vlak van inplanning van de teamleden.

Bovendien krijg je de verantwoordelijkheid om nieuwe leden binnen het team op te leiden en sta je in voor de evaluaties binnen het team.

Voor de functie van Teamleader is onze klant op zoek naar iemand die vertrouwd is met een productieomgeving. Bovendien beschik je over een bachelor diploma of kan je dit compenseren door ervaring.

Als people manager sta je sterk in je schoenen en ben je communicatief ingesteld. Hierbij is een goede kennis van het Nederlands en het Frans een must.

In deze functie draag je waarden zoals flexibiliteit, autonomie, gedrevenheid en stressbestendigheid hoog in het vaandel.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier