verfadviseur / winkelmedewerker 80 %
COLORA
Antwerpen, BE
20 uur geleden
source : Belgie Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging.

Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking.

Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis.

Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

Profiel kandidaat

Voor colora is advies heel belangrijk, daarom rekenen we bij jou op een flinke dosis commercieel talent. Dankzij je no-nonsense en eerlijke aanpak slaag je erin om jouw kennis op een duidelijke en begrijpelijke manier naar een klant over te brengen.

Nóg veel belangrijker voor ons dan een specifiek diploma zijn de goesting om bij te leren en de drive om altijd beter te worden in je job.

Heb je nog nooit een verfborstel van dichtbij gezien, dan dompelen we je met plezier onder in een figuurlijk verfbad. Met ons Everest opleidingstraject stomen we je klaar om klanten correct en vol vertrouwen te adviseren én om mee te blijven met alle evoluties.

Geboden wordt

In de eerste plaats een plezante en aangename werkomgeving. Want als je graag doet wat je doet, dan voelt werken niet als werken aan.

Fijne collega’s waarmee je elke dag je passie voor kleur en verf deelt en op wie je kan vertrouwen.

We dagen je uit om je talenten optimaal in te zetten en investeren in jouw professionele carrière. Je volgt een persoonlijk opleidingstraject met theoretische vorming en praktische training, e-learnings en coaching-sessies in de winkel.

Je krijgt alle kansen om bij te leren en je verder te specialiseren in kleur- en / of technisch verfadvies.

Ben je organisatorisch sterk? Wil je meer focussen op de technische kant van verf? Of inspireer je liever mensen met kleur?

Ben je een creatieveling die zich graag uitleeft tijdens workshops? Bij colora houden we van enthousiasme en initiatief.

We stimuleren je om bij te leren en je krijgt de nodige tools om je job goed te doen.

We geven je een deeltijds contract (4 dagen werkweek waarbij je 3 dagen werkt in de winkel te Kontich, en één dag in de winkel in Wilrijk) met een marktconform loon naar werken.

We willen vooral dat de job-inhoud je aanspreekt, de financiële details bespreken we liever onder vier ogen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier