Magazijnier
AGO Jobs & HR
Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen, BE
15 dagen geleden
source : Jobat

Voor een klant in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruck ervaring.Je bent verantwoordelijk om samen met het logistieke team ervoor te zorgen dat alle binnenkomende goederen snel en correct ontvangen, gestockeerd en terug verzonden worden naar de juiste klant.

 • Goederen correct, efficiënt en veilig lossen, controleren en stockeren.- Goederen correct te picken en klaar te zetten voor verzending.
 • Goederen inladen en de transportdocumenten correct invullen.- Opgestelde regels en procedures i.v.m. veiligheid, netheid en kwaliteit nauwgezet toepassen.
 • Je kunt rijden met een heftruck / reachtruck.- Je werkt accuraat. - Ervaring als magazijnier is een pluspunt.- Je ben flexibel en op zoek naar een nieuwe uitdaging.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier