Administratief bediende kennis autotechnieken
Actief Interim Geraardsbergen
Geraardsbergen, E Flanders, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Heb jij een ruime kennis van autotechnieken en wil je graag administratief werk verrichten, dan is deze vacature zeker iets voor jou! Je zal ondersteunend werken voor de service adviseur.

Hiervoor neem je telefonische oproepen aan en luister je naar de vraag van de klant. Je beantwoordt de binnenkomende mails.

Je plant de werkzaamheden in, rekening houdend met de tijdsduur. Je verricht het opzoekingswerk om vervangingsstukken te bestellen.

Je volgt de technische dossiers administratief verder op. Functie-eisen Je bent klantvriendelijk. Je werkt nauwkeurig en ordelijk.

Je bent communicatief en kan goed samenwerken. Je bent vlot zowel in het Nederlands als Frans, aangezien 50% van het cliënteel Franstalig is.

Je hebt technische kennis van auto's. Arbeidsvoorwaarden Kans op een vast contract na een geslaagde interim-periode. Je werkt van maandag tot vrijdag in een 38 uren week.

Je start om 8u en eindigt om 18u. Je hebt 2u middagpauze en kan dus gerust even naar huis gaan. Extra uren die gepresteerd worden, kunnen gerecupereerd worden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier