Teamleader Care Residentie | WZC Ter Eyke
Orpea Belgium NV
Antwerpen, BE
5 dagen geleden
source : Belgie Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Engagement staat hoog op de Orpea verlanglijst, net als verantwoordelijkheid, gedrevenheid, loyaliteit en medemenselijkheid.

En dat is maar logisch.

Met 4200 medewerkers, 60 woonzorgcentra en 21 assistentiewoningen is Orpea al jaren een toonaangevende kwalitatieve woonzorgorganisatie in België.

Een groeikrachtige onderneming in een snel veranderende maatschappij waarin steeds meer belang wordt gehecht aan een langdurige, hoogwaardige, persoonsgerichte levenskwaliteit.

Voor ons woonzorgcentrum Ter Eyke te Edegem zijn wij op zoek naar een Teamleader Care.

Als Teamleader Care maak je deel uit van het Local Management Team. Je stuurt het zorgteam aan en bent het aanspreekpunt voor zowel de bewoners en hun familie, als de overige directieleden en de externe zorgrelaties.

Verwacht wordt dat je de visie van Orpea structureel en consequent uitrolt en versterkt binnen je team en op die manier bijdraagt tot de levenskwaliteit van je collega’s én die van onze bewoners .

Je vervult een cruciale rol in de dagelijkse werking van het woonzorgcentrum.

 • Voor het zorgteam ben je zoveel als hét ankerpunt. Je staat borg voor een efficiënte dagelijkse leiding, de passende ondersteuning en de juiste opleidingen op het juiste moment.
 • Ook de aanwerving en begeleiding van geëngageerde nieuwe medewerkers behoort tot jouw verantwoordelijkheid.

 • Voor de bewoners en hun familie ben jij degene die waakt over veiligheid en welzijn. Ze kunnen niet alleen bij je terecht met al hun vragen betreffende zorgverlening en zorgplanning.
 • Ook het zorgdossier van iedere bewoner is bij jou in goede, zorgende handen’.

 • Je staat borg voor de correcte toepassing van de zorgprocedures, een transparante feedback, een punctueel budgetbeheer en een vlotte, correcte uurroosterregeling.
 • Je bent de zorgkundige steun en toeverlaat van de directeur en houdt hem / haar op de hoogte van de zorggerelateerde tendensen in de sector.
 • Kortom, je vervult je functie met respect voor de ethische en deontologische regels en verpersoonlijkt de hoogkwalitatieve dienstverlening die van Orpea wordt verwacht.

  Profiel kandidaat

  Je beschikt over een erkend diploma in de verpleegkunde en bent in het bezit van een riziv nummer alsook een geldig visum uitgereikt door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid FOD.

  Een master of kaderopleiding is een sterke plus.

  Je kan terugkijken op een gelijkaardige ervaring als verantwoordelijke waarbij je reeds multidisciplinair samengewerkt hebt.

  Leidinggevende ervaring is een vereiste.

  Spreekt het jou bovendien aan om bij te dragen aan het welzijn van onze residenten, dan ben je bij Orpea van harte welkom!

  Geboden wordt

  We bieden jou een uitdagende en afwisselende functie aan in een stimulerende werkomgeving. Daarnaast krijg je ruime kansen tot bijscholing zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

  Je maakt deel uit van een ervaren, geëngageerd en dynamisch team.

  Voor deze functie bieden wij een voltijds contract van onbepaalde duur aan.

  We voorzien een marktconforme verloning die rekening houdt met anciënniteit en aangevuld wordt met verschillende extralegale voordelen waaronder een hospitalisatieverzekering en kortingen bij verschillende partners via ons Benefits work -portaal.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier