IT & digital
Colruyt Group
Enghien, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Sollicitatiestappen 1. Je solliciteert We bekijken je online sollicitatie en cv grondig, en gaan na of die aansluit bij het profiel voor de job.

Binnen de 2 weken hoor je van ons. Het verdere verloop kan voor sommige functies lichtjes verschillen. 2. We bellen even Het is mogelijk dat we je bellen en naar je motivatie vragen.

We gaan na of je een goed zicht hebt op de functie en bespreken een paar praktische zaken zoals mobiliteit, mogelijke startdatum en loonverwachting.

3. Eerste kennismaking & online testen Onze recruiter gaat dieper in op je cv, motivatie en competenties voor de job. En jij kan al je vragen stellen.

Vooraf krijg je thuis een online vragenlijst over je persoonlijkheid, we testen ook je redeneervermogen. 4. Een babbel met je toekomstige leidinggevende Dit is een wederzijdse kennismaking.

Jullie praten uitgebreider over je competenties, de inhoud van de job en wie jij bent. Eventueel krijg je een praktische proef.

5. We gaan er samen voor Hebben we een match? Welkom in je nieuwe team! Vakgebied IT & digital De medewerkers van IT en Analyse stellen functionele en technische analyses op, gebaseerd op de business requirements.

Ze ontwikkelen en implementeren technologische oplossingen en werken voornamelijk rond efficiëntie en optimalisatie. Onze digitale experts analyseren online data zoals klikgedrag op een website, openingspercentage van een e-mail en zetten ze om in mensentaal.

Vandaaruit doen ze aanbevelingen aan de verschillende business units of interne stakeholders van Colruyt Group. Collega's ontwikkelen bijvoorbeeld onze eigen apps, beheren en optimaliseren onze e-commerce kanalen Project-, programma- en portfoliomanagers zijn een belangrijke schakel bij procesmatig ondernemen.

Ze zijn verantwoordelijk voor het opzetten en opvolgen van projecten, om onze processen en systemen te verbeteren.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier