Project Leader infrastructuurprojecten UITVOERING (Regio Oost- en West Vlaanderen)
ARCADIS Belgium nv
Oost- En West-Vlaanderen, BE
10 dagen geleden

Functie

Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden : Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

Klaar voor de next step als Projectleider waarbij je op een innovatieve manier multidisciplinaire infrastructuurprojecten in uitvoering coördineert?

Dan willen wij jou ontmoeten!

De snel groeiende wereldbevolking, en daarmee ook de toenemende mate van verstedelijking, zet de infrastructuur overal ter wereld meer dan ooit onder druk.

Uitdagende overheidsbudgetten vereisen innovatieve oplossingen om bestaande infrastructuren optimaal te benutten. Opkomende markten moeten dan weer nieuwe infrastructuur bouwen om te kunnen concurreren.

Er is bovendien steeds meer behoefte aan duurzame oplossingen. Een innovatieve manier van denken dringt zich op.

Wil jij als Projectleider Infrastructuur bij ARCADIS mee het verschil maken?

Welke uitdaging ga jij aan? Als Leidend Ingenieur volg je nauwgezet de uitvoering van infrastructurele werken (wegenis, riolering, betonwerken, bemalingen, beschoeiingen, funderingen, ) op, controleer je de vorderingsstaten en ben je verantwoordelijk voor de voorlopige en de definitieve oplevering.

Je controleert de werkzaamheden op de werf, stuurt bij waar nodig en hebt oog voor veiligheid, efficiëntie, time management en kwaliteit van de uitgevoerde werken.

 • Je bereidt de studie, het technisch advies of de opdracht voor om een duidelijke werkmethode en de benodigde middelen te bepalen.
 • Je coördineert de contacten met de bouwheer, aannemers en werftoezichters op de werf.
 • Je monitort en beheert enerzijds de algemene bouwkosten en planning voor de bouwheer en anderzijds beheer je de eigen werkingskosten en planning.
 • Je bent aanspreekpunt voor zowel interne als externe stakeholders inzake technisch advies en je coördineert de werfvergaderingen (met aanwezigheid van gemeentebesturen, nutsmaatschappijen, buurtcomité, ).
 • Je rapporteert de voortgang van het project en initieert en coördineert de nodige acties om verbeteringen en / of wijzigingen in het projectplan mogelijk te maken.
 • Wat heb jij in je mars?

 • Je bent Ingenieur Bouwkunde met een aantal jaren werkervaring in de uitvoering van (complexe) infrastructurele projecten.
 • Je hebt kennis van en ervaring met de wetgeving op overheidsopdrachten / standaardbestek 250.
 • Veiligheid, kwaliteit en netheid zijn zaken die je hoog in het vaandel draagt.
 • Je hecht belang aan duurzame, innovatieve en creatieve oplossingen.
 • Je beschikt over een sterk organisatievermogen waardoor je enerzijds het overzicht weet te behouden over de diverse projecten en anderzijds de juiste prioriteiten weet te stellen zonder de details uit het oog te verliezen.
 • Met jouw sterke communicatie skills en klantgerichte maar voldoende assertieve aanpak weet je diverse gesprekspartners te overtuigen.
 • Jouw stressbestendigheid en besluitvaardigheid maken van jou een gerespecteerde projectleider.
 • Aanbod

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps-

  en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

  Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier