Technisch commercieel binnendienst
Willy Naessens Group
Wortegem - Petegem
23 uur geleden

functie

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, .

 • Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je maakt op basis van bestaande basisprijzen, prijsoffertes op voor de klanten.
 • Samengevat betekent dit dat je wensen van de klant omvormt tot een kwalitatieve offerte. Daarnaast neemt u ook andere taken voor uw rekening : instaan voor bestellingen, voorbereiding verkochte dossiers, opvolging van de dossiers.

  Jouw profiel

  Je bezit een hogere opleiding en je hebt affiniteit met de bouwsector. Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring. Je hebt de ambitie om expert te worden in je vak.

  Je kan overweg met autocad. Daarnaast bezit je een uitstekende kennis van excel. Kennis Frans is een absoluut voordeel.

  Ons aanbod

  We bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf. De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  De onderneming biedt je een degelijke opleiding, een aangepaste verloning volgens inzet en resultaten.

  Ligging

  Willy Naessens Infra zag het levenslicht in 1980 als Grondwerken Hendrik Maes. Het bedrijf was jarenlang een vaste partner van Willy Naessens Industriebouw voor het uitvoeren van grond-

  en wegeniswerken. Het bedrijf werd halfweg 2011 in de Willy Naessens Group opgenomen om zo de groei van het bedrijf te stimuleren.

  Deze groei vertaalt zich enerzijds in het investeren in nieuwe machines en personeel en anderzijds in het opstarten van grotere projecten.

  Deze projecten situeren zich zowel in de privé als de openbare sector. Begin september 2012 werd het bedrijf fysiek verplaatst naar de site te Wortegem-

  Petegem. Hierdoor krijgt de verticale integratie ook een gezicht en wordt de infrastructuur in Wortegem-Petegem optimaal benut.

  De laatste jaren wordt het accent in deze onderneming sterk gelegd op het in-situ stabiliseren van gronden, een techniek die toelaat om overtollige gronden op de werf opnieuw geschikt te maken voor hergebruik.

  HR Medewerker

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier