sanitair installateur regio brugge optie vast
Randstad
Sint-Andries, West-Vlaanderen
5 dagen geleden

job description

De job omvat de renovatie van badkamers. Eerst breek je oude badkamers uit en vernieuw je de leidingen en de afvoeren. Vervolgens sta je in voor de opbouw van het nieuwe sanitair.

Je plaatst bad, douche, lavabo's, meubels, toiletten, radiatoren... De werven bevinden zich voornamelijk in de regio van Brugge en aan de kust.

Na een positieve interimperiode kan je er vast aan de slag! Ervaring als installateurGemotiveerd - nauwkeurig werken - stiptheid -

sociaal en vlot in de omgangRijbewijs B- Vast contract na interimperiode- Loon volgens de bouw inclusief alle voordelen-

Je komt terecht in een klein bedrijf waar je kunt rekenen op een menselijke en persoonlijke aanpak - Aantal uren / week : - Aantal dagen / week :

qualification

 • Je bent onmiddelijk beschikbaar- Ervaring is niet vereist- Een rijbewijs is een pluspunt - Je kan zowel zelfstandig, als in team werken-
 • Je beschikt over een VCA attest of je bent bereid dit te behalen via Randstad Randstad Construct is gespecialiseerd in het tewerkstellen van arbeiders in de bouw, zowel tijdelijk als vast.

  Je hebt recht op alle voordelen verbonden aan de bouwsector, zoals weerverletzegels, getrouwheidszegels, inhaalrustdagen.

 • Je hebt je eigen contactpersoon die jouw dossier door en door kent. Je kan steeds bij ons terecht met vragen of problemen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier