PLC TECHNIEKER - VAST CONTRACT
Manpower
Gent
2 dagen geleden

Job Description

Je maakt deel uit van de technische dienst, met een aantal collega techniekers.

Je staat in voor het oplossen van PLC-storingen van het geautomatiseerde machinepark.

Je gaat bij pannes op zoek naar de storing en voert herstellingen uit.

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor onze klant, een groeiend familiebedrijf met geautomatiseerd machinepark, zijn wij op zoek naar een gedreven (m / v) PLC-technieker.

Candidate Profile

Je hebt een bachelor diploma op zak, bij voorkeur elektromechanica-automatisatie.

Je hebt ervaring met plc-sturingen.

Je bent leergierig en toont flexibiliteit.

Je steekt graag de handen uit de mouwen.

Client Offer

Een gevarieerde functie binnen deze groeiende Oost-Vlaamse onderneming, met een no-nonsense cultuur. Een job met uitdaging en ruimte voor eigen initiatief.

Voor dit bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven. Je kan je ontwikkelen door zowel interne als externe opleidingen.

Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd. Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps-

en hospitalisatieverzekering, ...). Tot slot heb je 12 ADV dagen die vrij te kiezen zijn.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier