Monteur staalconstructie
Accent
Aarschot, BE
5 dagen geleden

Onze klant is een pionier in de wereld vanzwembaden met maar liefst 58 jaren ervaring achter de kiezen.Wanneer je denkt aan een open structuur, goedlachs team met enormveel diversiteit en doorgroeimogelijkheden, is onze klant misschienwel DE firma waarnaar jijzoekt!

Functiebeschrijving

Alsmonteur constructies, zal je instaan voor de afwerking van hetzwembad zelf. Dit wil zeggen dat je zal instaan voor het plaatsenvan rolluikconstructies in het bad profiel.

Uiteraard zal je ditdoen onder de vleugels van een enorm fijne ploegbaas die je zalbegeleiden en voornamelijk, opleiden.

Je zal lampen plaatsen in hetbad, constructie (inox) voor rolluiken & eventuele bekabelingvoorzien zodat het bad nadien kan worden afgewerkt en naar de klantkan wordenvervoerd.

Functie-eisen

Benjij iemand die interesse heeft in zwembadbouw en die graag wenstbij te leren en opgeleid te worden, ben jij alvast de persoon voordeze functie.

Ben je bovendien fysiek in orde & sta je openvoor een zeer uitgebreid takenpakket? Hou je van diversiteit binneneen bedrijf en vind je teamspirit belangrijk?

Ga je na de uren eensgraag zelf genieten van een plonsje in het zwembad op de firma?Werk je graag samen met verschillende mensen en schrikt hard werkenje niet af?

Niet twijfelen, dit is de firma voorjou!

Arbeidsvoorwaarden

Eenjob optie vast binnen een dynamisch team, een correcte opleiding& verloning, doorgroeimogelijkheden en werken met de glimlach.

In dit bedrijf kent iedereen elkaar en hebben we een familialesfeer in de aanbieding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier