Automation engineer
Whoohoo
Gent, Belgium
2 dagen geleden

Over de functie

Als automation engineer ga jij instaan voor de ontwikkeling van de elektrische aspecten voor hun uiteenlopende projecten.

Je gaat daarbij voornamelijk de prototypebouw op jou nemen. Je stemt daarbij af met de projectingenieur en de mechanische ontwerpingenieurs.

Je gaat de ontwerpen voorbereiden en uitwerken. De resterende tijd bouw je de prototypemachines ook op, samen met de monteurs.

Je gaat ook mee naar de klant om de installatie op te volgen.

Functie eisen

Als automation engineer beschik je over :

 • Interesse naar prototypebouw en automatisering
 • Je wilt jezelf verdiepen in het elektrische aspect
 • Hoger technisch diploma elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
 • Zin voor verantwoordelijkheid
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf is internationaal actief in de automotive sector. Hierdoor slepen ze de meest uitdagende en afwisselende projecten binnen.

  Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en maken interne doorgroeimogelijkheden mogelijk! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier