Technical Payroll Consultant
Attentia
Ghent, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Technical Payroll Consultant Gent Solliciteer voor Technical Payroll Consultant E-mail Naam

 • Telefoon
 • Geboortedatum
 • Stad
 • LinkedIn Profiel Via welk kanaal werd u op de hoogte gebracht? CV
 • Motivatiebrief privacy Ik ga akkkoord met de Ontvang vacature via mail Order Number E-mailadres
 • Waarom voor Attentia kiezen? Feeling good works great.’ Het is niet voor niets onze visie als het over onze medewerkers gaat.
 • Hoe zorgen we er voor dat onze medewerkers gelukkig zijn? Onboarding : vanaf de eerste werkdag nemen we je actief mee op sleeptouw door een grondig onboarding traject te voorzien, je voor te stellen aan je meter / peter en meteen de nodige training on the job.

  Attentia kent een vlakke, informele organisatiestructuur waarin naar ieder zijn inbreng wordt geluisterd en waar respect centraal staat.

  We staan voor een persoonlijke aanpak en een toegankelijk management. Ownership : we geven werknemers het vertrouwen om verantwoordelijkheid te nemen in hun job en die zelf wat vorm te geven.

  Initiatief wordt sterk aangemoedigd. Welzijn : Glijdende uren en gunstige vakantieregeling waarborgen een goede work-life balance.

  Bovendien moedigt Attentia gezonde medewerkers aan door wekelijks fruit en sportmogelijkheden te voorzien. Verloning : Elke werknemer kan zijn loon flexibel samenstellen op basis van zijn persoonlijke behoeften en levensstijl (bv.

  mobiliteit, extra verlof, verzekeringen, smartphone, ). FUNCTIE Als consultant begeleid je onze klanten, bedrijven die beroep doen op onze expertise.

  Jij zorgt voor de full cycle implementatie (demo, configuratie op maat van de klant, trainingen, go live, opvolging ). Jouw doel is om de noden van klant om te zetten in oplossingen om hun HR beleid en strategische visie te optimaliseren en verder uit te bouwen.

 • In deze functie : Ben je verantwoordelijk voor de optimalisatietrajecten van de tools bij de klant en het detecteren en begeleiden van opportuniteiten met het oog op efficiëntieverbetering;
 • Ken je de noden van je klant en zet je deze om in een correcte parametrisatie in onze systemen; Zorg je voor een goede samenwerking met klanten en interne partners (ICT, klantenbeheerders, juridische dienst, customer service helpdesk, relationship managers, account managers) zodat het project naar tevredenheid van alle partijen uitgevoerd kan worden;
 • Los je openstaande tickets vlot en correct op; Maak je analyses van documenten; Behandel je payroll technische vragen; Volg je change op bij IT & externe partner;
 • Valideer je de change en volg je de UAT op bij de klant; Communiceer je helder naar zowel de interne als de externe klant.

 • PROFIEL Je hebt kennis / ervaring van loonberekeningen, interpretatie van loonbrieven en looncodes, RSZ, financiële rapportering (provisies, reconciliatie, boekhoudkundige verwerking), sociale wetgeving, ;
 • Je hebt IT-technische affiniteit en mogelijks kennis van SQL; Je kan op een correcte manier omgaan met klanten; Je bent communicatief en slaagt erin te communiceren op alle niveaus;
 • Je bent flexibel en stressbestendig; Je werkt graag met anderen samen; Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin, leert snel bij en bent geboeid door HR en de vertaling van de noden in de HR afdeling naar een IT oplossing;
 • Je bent organisatorisch sterk, gestructureerd en je gaat nauwkeurig te werk; Je bent pragmatisch en resultaatgericht; Je bent bij voorkeur tweetalig NL / FR.

  Wie is Attentia? Attentia is actief binnen 4 domeinen : HR & Payroll, Preventie & Bescherming, Duurzaam Verlonen en Wellbeing.

  Met ruim 750 medewerkers verspreid over 40 kantoren in het ganse land ondersteunen we onze klanten. We zijn een groeiend en financieel gezond bedrijf.

  Onze strategische focus werd reeds meerdere jaren op rij bekroond met de prestigieuze HR Excellence Award. Nice to know : We hanteren binnen Attentia een efficiënt sollicitatieproces en korte opvolging.

  Indien jouw kandidatuur in aanmerking komt, zal HR je zo snel mogelijk contacteren. We voorzien maximum 3 gesprekken in de procedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier