Werfleider groen regio Oost- en West-Vlaanderen
AGO Jobs & HR
Mechelen, Antwerpen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Het werk van aannemers, onderaannemers en onze eigen ploegen organiseren, coördineren en controleren. Je gaat zowel aan de slag op werven als op kantoor.

Je zult dus met ploegbazen overleggen om de dagelijkse taken correct uit te voeren en een vlot contact met de opdrachtgevers en interne afdelingen onderhouden.

Daarnaast ben je aanwezig op werfvergaderingen en sta je in contact met onderaannemers. Ook de maandelijkse evaluatie van kosten en baten en de werfadministratie behoren tot je verantwoordelijkheden.

Je hebt een relevant hoger diploma en / of een tweetal jaar ervaring in een gelijkaardige functie, met de nodige interesse voor groen.

Je bent bereid om je te verplaatsen naar de diverse werven in regio Oost- en West-Vlaanderen.Als aanspreekpunt op de werf en rasechte people manager ben je uitgesproken communicatief.

Je sterke punten : gedrevenheid, flexibiliteit en oog voor veiligheid.Een VCA-leidinggevende is mooi meegenomen, zoniet behaal je het attest binnen de zes maanden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier