Credit Officer
Radius Payment Solutions
Belgium
3 dagen geleden
source : Experteer

Radius Belgium maakt deel uit van de internationale groep Radius Payment Solutions. Wij bieden een marktleidend assortiment van producten en diensten onder de noemer Radius Fuel Solutions, Radius Telematics en Radius Connect onze nagelnieuwe telecomdivisie.

Technologisch, innovatief en resultaatgericht. Dat zijn onze sleutelwoorden. Als één van de snelst groeiende bedrijven in de sector, zijn we steeds op zoek naar nieuw talent.

Wat zijn jouw hoofdverantwoordelijkheden? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de jouw toegewezen debiteurenportefeuille.

Je staat telefonisch en per mail in contact met je klanten en zorgt er voor dat zij tijdig hun facturen betalen.Je zal ze ook pro-actief aanspreken om te voorkomen dat er geen achterstand op treedt.

Wat zijn jouw hoofdverantwoordelijkheden? Je beheert jouw debiteurenportefeuille in functie van de vastgestelde targets.Je bouwt een relatie op met je (interne en externe) klanten en houdt regelmatig contact.

Je staat telefonisch en per mail in contact met je klanten en zorgt er voor dat zij tijdig hun facturen betalen. Je zal ze ook pro-actief aanspreken om te voorkomen dat er geen achterstand op treedt.

Je zal hun financiële staat zorgvuldig monitoren.Je beantwoordt vragen en klachten m.b.t. facturen en escaleert tijdig.Je doet zowel in- als oubtound calls op een professionele manier.

Je zorgt dat de procedures worden gevolgd.Tot slot sta je ook in nauw contact met de interne sales en customer relations afdelingWelke competenties zijn belangrijk?

Je hebt een eerste ervaring in een gelijkaardige functie.Je hebt een aantoonbaar Bachelor denkniveau.Je bent vlot drietalig mondeling en schriftelijk (frans, nederlands & engels).

Je bent snel weg met nieuwe IT programma's.Je kan goed overweg met Excell bv. draaitabellen.Je bent een kei in relaties opbouwen maar weet ook je klant te overtuigen wanneer hij / zij moet betalen.

Je bent target-minded en een teamplayerWat kan je van ons verwachten? Hallo! Bonjour! Hi! Met Radius Belgium teken je voor een ambitieuze internationale groep, maar in een knusse en familiale omgeving.

Gebeten door resultaten én gedreven door mensen. Dat is waar wij voor staan. Vanuit het gloednieuwe kantoor met prachtig uitzicht, verwelkomen we je graag in het groene hart van de Vlaamse Ardennen (filevrije omgeving).

Je komt terecht in een dynamische en high demanding omgeving met veel jobvrijheid waar groepsdynamiek en teamspirit centraal staan.

Bij jouw opstart geniet je van een uitgebreid opleidingstraject om jouw takenpakket optimaal te kunnen uitvoeren.Daarbovenop ontvang je : Onmiddellijk een vast contractAantrekkelijk verloningspakket met vaste en variabele verloningselementen, op maat van jouw ervaring en competenties, aangevuld met extralegale voordelenBFC helpt je op weg.

Je komt terecht in een continue leeromgeving waarin je jezelf verder kan ontwikkelenGetriggerd om te solliciteren? Wij zijn alvast erg benieuwd naar jouw beweegredenen en nodigen je van harte uit om te reageren via job tankkaart.

be Voor verdere vragen inzake de vacature kan je terecht bij Alison Delecluse HR Officer (+32 476 65 35 55)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier