verpleegkundige inhouse - regio gent
Randstad
Gent, Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Als bedrijfsverpleegkundige kom je terecht in een internationaal bedrijf te Gent.- Je staat voornamelijk in voor de EHBO-permanentie.

Je bemant de EHBO-post en staat in voor het uitvoeren van de nodige verzorgingen. Hierbij sta je eveneens in voor de dringende hulpverlening bij acute situaties.

 • Je staat ook in voor een aantal administratieve taken, zoals het inplannen van de medische onderzoeken, de administratieve afhandeling van arbeidsongevallen, het bestellen van persoonlijke beschermingsmiddelen,.
 • Bijkomend zal je hulp bieden bij de medische onderzoeken, waarbij je samenwerkt met de preventieadviseur-arbeidsarts.
 • Je zorgt voor de samenstelling en opvolging van de werkgeversdossiers en van de medische dossiers van de onderzochte werknemers.

 • Je doet rondgangen op de werkplek, met een focus op ergonomische werkplekanalyses en advies.- Je treedt, na het volgen van de nodige opleidingen, ook op als vertrouwenspersoon.
 • qualification

  Je beschikt over het bachelor diploma van verpleegkundige.Een goede kennis op vlak van eerste hulp is noodzakelijk.Je hebt een passie voor preventie en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

  Je bent opmerkzaam en alert, je hebt ook oog voor onderliggende signalen.Je werkt nauwkeurig, stipt en correct.Je bent bereid om in een roulement te werken (vroeg- en laatdienst), dit steeds van maandag tot vrijdag.

  Wij bieden jou een gevarieerde job in een stabiele, uitdagende werkomgeving met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

  Het betreft een tijdelijke tewerkstelling vanaf januari t.e.m. maart 2020 (al zeker 3 maanden). Voor deze functie is een aantrekkelijk verloningspakket voorzien.

  Dit bestaat uit een marktconform loon en aangevuld met verschillende extralegale voordelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier