Revit Coordinator
ARCADIS Belgium nv
Brussel, BE
3 dagen geleden

Functie

 • Heb je grondige ervaring met Revit Structure voor ondermeer bruggen, tunnels, kaaimuren?
 • Heb je een passie voor het uitwerken van 3D constructie modellen?
 • Wil jij een coördinerende rol opnemen in een uitdagende BIM-omgeving?
 • Als Coördinator Revit werk je aan objectenontwerp voor unieke, grootschalige infrastructuurprojecten waarin je vanuit een sleutelpositie jouw Revit-expertise en ervaring kan delen met het team Revit Modelleurs.

  Je bent bereid om in deze BIM & Dynamo omgeving sterk bij te leren.

  Bij Arcadis krijg je de ruimte, vrijheid en nodige ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw kennis-en productontwikkeling binnen je vakgebied steeds up-to-date blijft.

  Je werkt intensief samen in een kwalitatief hoogstaand, multidisciplinair team en dit op het raakvlak van verschillende disciplines : geotechniek, uitvoering, infrastructuur,...

  Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D-modellen van voorontwerp tot as-built fase in Revit Structure voor grootschalige civiele kunstwerken .

  Je geeft feedback aan de tekenaars en modelleurs en stuurt hun ontwerpen bij zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft.

  Naast jouw functie als ontwerpcoördinator, sta je voor 50% in voor de coördinatie van de BIM processen . Je fungeert hierin als sleutelfiguur en hebt verder externe contacten met collega-studiebureaus, architecten en klanten.

  Profiel

 • Naast een ingenieursdiploma bouwkunde , beschik je over minstens 5 jaar modelleer-ervaring in grootschalige infrastructuurprojecten .
 • Je communiceert vlot en duidelijk in het Nederlands (klantencontacten, aansturing integrale teams) en het Engels (je bent de link met onze Global Excellence Centers).
 • Kennis van detail / uitvoeringsontwerp (objectenontwerp) van een civiel kunstwerk (brug, tunnel, ) is een grote meerwaarde.
 • Kennis van en ervaring met Dynamo, Navisworks , is een absolute plus. Bereidheid om deze, alsook andere pakketten aan te leren is des te belangrijker.

  Arcadis voorziet de nodige opleidingen om jouw expertise verder uit te breiden.

  De resultaten van jouw werk zijn van hoogwaardige kwaliteit als eindproduct naar de klant en stakeholders toe. Je houdt ervan om een coördinerende rol op te nemen.

  Tot slot ben je vlot in de omgang en hou je ervan om met mensen vanuit verschillende disciplines samen te werken (zowel intern als extern).

  Aanbod

  Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden : Improving the quality of life . Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

  JOUW VOORDELEN : 1,5 MILJOEN EURO.

  Hebben we jouw aandacht? Mooi zo.

  Die 1,5 miljoen euro is niet je loon. Het is het bedrag dat Arcadis jaarlijks investeert in opleidingen . Zo kan jij je talenten maximaal ontwikkelen.

  Wat krijg je nog meer?

 • Je komt terecht in een boeiende en aangename werkomgeving waar ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden centraal staan.
 • Jouw job heeft zin. Je werkt in een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij geloven dat samenwerking leidt tot meer waardevolle en innovatieve ideeën.
 • Diversiteit verscherpt onze concurrentiepositie en draagt bij aan de kracht van het bedrijf. Daar pluk jij elke dag de vruchten van.
 • Daarom promoten wij zeer actief een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien.

 • Je geniet een evenwichtige work-life balans met flexwerk, glijdende werkuren en thuiswerk.
 • Je krijgt een uitgebreid pakket extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen, kortingen voor je privé aankopen, ecocheques,
 • En ook dit nog : met het Flex Income Plan stem je je loon perfect af op jouw privé- en professionele situatie.
 • Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : vergoeding woon-werkverkeer (openbaar vervoer, fiets of wagen), Cambio, Je kan via Arcadis ook een elektrische fiets leasen aan een voordelig tarief.

  Benieuwd wat je toekomstige collega’s over ARCADIS te vertellen hebben? Lees het hier https : / / www.arcadis.com / nl-be / belgie / carriere / onze-mensen /

  Heb je verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op met Hanne Daemen, Recruitment Consultant Infrastructure bij Arcadis, op het nummer +32 471 100 136.

  Hebben we meteen jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV naar h.daemen jobsarcadisbelgium.be en wij behandelen jouw kandidatuur in alle discretie verder.

  Heel graag tot binnenkort!

  Contactpersoon

  Hanne Daemen T : (0) 471 100 136

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier