Verantwoordelijke Kinderopvang Zaventem - Schaarbeek
11.11.11
Sint-Stevens-Woluwe, BE
3 dagen geleden

Samen met jouw 2 collega’s ben je verantwoordelijk voor een professionele en efficiënte werking van de kinderdagverblijven regio Vlaams- Brabant.

Na je opleidingsperiode verzorg je de overkoepelende coördinatie, operationele aansturing en opvolging van kinderdagverblijf Zazou (Zaventem) & Sterrenstad (Schaarbeek) Jouw uitdagingen zijn :

 • Je zorgt ervoor dat deze kinderdagverblijven een toonbeeld zijn van efficiëntie, kwaliteit en klantentevredenheid.
 • Je staat in voor de coaching, opvolging en werkplanning van een 10-tal kinderverzorgsters die je motiveert en gedreven houdt.
 • Je hebt aandacht voor autonomie bij de kindbegeleiders en de onderlinge teamwerking en coacht hun naar een hoger niveau.
 • Je bent verantwoordelijk voor de implementatie / verdere vertaling van de pedagogische visie van Partena kinderopvang in de dagelijkse werking.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor een tevreden kind en ouder. Je coacht de kindbegeleiders zodat de ouders op een klantgerichte manier geholpen worden binnen de visie van Partena
 • Je zorgt voor een goede balans tussen de bezettingsgraad en de kwalitatieve dienstverlening. Hierbij hoort een correcte personeelsplanning.
 • Je bent eindverantwoordelijk om jouw kinderdagverblijven draaiende te houden in samenwerking met interne en externe partners (bvb Facilities, cleaning, voedingsleverancier, ).
 • Jouw kindbegeleiders werken hierin autonoom, jij ondersteunt waar nodig.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier