Senior Java Developer
Onepoint
Zele, Belgique
1 dag geleden

Beschrijving van het bedrijf

Je komt terecht in een internationaal bedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is op de Belgische ICT-markt. We zijn onderdeel van een internationale sterke groep, onepoint, met ons hoofdkantoor in Parijs.

In totaal zijn we met zo’n 2000 werknemers.

Ondanks onze internationale identiteit, hebben we ons KMO-karakter weten te behouden. Je komt dan ook in een bedrijf terecht met een platte structuur.

Hierdoor spelen we kort op de bal en zijn onze mensen de spil van onze organisatie. Echt luisteren naar onze collega’s, daar gaat het bij ons om!

Functieomschrijving

Als Senior Java Developer heb je de kans om mee te werken aan uitdagende projecten bij de klant, zowel op technisch als functioneel vlak.

Het doel is om de verschillende planningstoepassingen samen te voegen naar één centrale planningstoepassing, met focus op werkaanvragen.

Het project waaraan je zal werken is zowel back-end als front-end georiënteerd.

Agile ontwikkeling van software vormt het hart samen met source control, continuous integration, moderne developer hardware en een up-

to-date development team.

Je zal met een zeer brede technische achtergrond projectmatig meewerken om resultaatgerichte ontwikkelingen op te leveren.

Ook een goede technische oplossing vinden voor eender welk probleem en het naleven van de standaarden binnen de Java ontwikkelingen behoren tot jouw takenpakket.

Jouw technische kennis zal je met plezier delen met jouw andere teamleden.

Functie-eisen

Je hebt de laatste 10 jaar minstens ervaring met de volgende aspecten :

 • Javascript
 • Spring / Hibernate / JPA
 • XML / XSD / XSLT
 • Agile / scrum
 • Je bent een echte teamplayer en werkt proactief mee. Daarnaast ben je ook heel communicatief in het Nederlands, Engels en Frans en schrikt een uitdaging jou niet af.

  Extra informatie

  In de eerste plaats bieden we jou een grote stap vooruit in je carrière. Door onze nauwe samenwerking met een groot netwerk van multinationals en KMO’s beschikken we over grote marktkennis en een klantenbestand met projecten en uitdagingen om U’ tegen te zeggen.

  We bieden jou een marktconform loonpakket, dat is aangevuld met een breed pakket extralegale voordelen. Daarbovenop krijg je er fijne collega’s bij, waar je steeds op kan terugvallen.

  Ook interne en externe opleidingen (we hebben ons eigen Microsoft Certified training center), personal coaching en sociale bedrijfsevenementen maken van ons bedrijf een leuke groep om voor te werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier