Productieplanner
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
6 dagen geleden

Over de functie

Je rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke planning en bent verantwoordelijk voor het opstellen van een detailplanning van de machines.

Daarnaast beantwoord je aanvragen van sales en klanten in verband met levertermijnen en sta je in voor de optimalisatie van de machineproductiviteit bij kabelproductie door doordachte machinekeuze en productievolgorde bij de detailplanning.

Functie eisen

Volgende eigenschappen kenmerken onze productieplanner in spe :

 • Een industrieel of business georiënteerde bachelor.
 • Een planmatige aanpak en de eigenschap om uit een grote hoeveelheid informatie een efficiënte detailplanning opstellen.
 • Je bent stressbestendig, zorgvuldig, betrouwbaar en communicatief sterk.
 • Je neemt initiatief.
 • Over het bedrijf

  Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk en marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen en een flexibele werkomgeving met extra vakantiedagen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier