Sales Consultant
Aviato
Zaventem, Brussels , BE
11 uur geleden

Functieomschrijving

Als Sales Consultant verzorg je persoonlijk de aankoop en verkoop van vreemde valuta, contante betalingen en money transfers voor onze klanten.

Je detecteert de behoefte van de klant en signaleert mogelijkheden tot aanvullende verkoop. Nauwkeurig met cijfers werken en de klant op een enthousiaste manier verder helpen is hierbij de sleutel tot succes.

Of het nu gaat om een klant die een weekendje weg is of een koppel dat op vakantie gaat, wij willen deel uitmaken van hun expeditie naar een onvergetelijke ervaring.

Profiel

Je bent klantgericht ingesteld en vindt het fijn om in andere talen te communiceren. Nederlands, Frans en Engels worden dagelijks gebruikt maar ook andere talen komen geregeld aan bod.

Je kan gemakkelijk schakelen en rekenen tussen verschillende munteenheden zodat de klant steeds het juiste geldbedrag meekrijgt.

Je vind het fijn om flexibel te werken (buiten conventionele kantooruren incusief weekends en feestdagen).

Technische Competenties

De kassa tellen, verschillen vaststellen en fouten corrigeren Evalueren of berekenen hoeveel contant geld er nodig is (biljetten, rolletjes munten, .

 • en het bij de Nationale Bank bestellen Onderhandelen met de klanten over een aankoop- of verkoopkoers voor buitenlandse valuta of reischeques volgens de gekregen opdracht en het bepaalde bedrag Geldtransacties tussen de brandkast en de kassa's uitvoeren Telefonische oproepen ontvangenKlanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, .
 • De kassa bij het begin van de werkdag controlerenDe kassa-inhoud bij sluiting tellen
 • Soft Skills

  Ik heb geen hulp nodig om mijn taak goed te doen Ik blijf kalm of werk zelfs nog beter als het heel druk is, als ik opgejaagd word.

  Ik kan een prijs bepalen en goed verkopen, dus zonder verlies noch te weinig winst. Ik kan gemakkelijk mensen aanspreken en contacten onderhouden.

  Ik kan een vooropgesteld resultaat bereiken met de afgesproken kwaliteit Ik werk precies, grondig en zorgvuldig binnen de afgesproken tijd.

  Ik houd rekening met de wensen en de behoeften van klanten, kennissen en vrienden. Ik respecteer de mening van de klant. Aanbod

  Een voltijdse job (38u / w) op de luchthaven van Zaventem waarin aandacht voor de medewerker en een informele sfeer centraal staan.

  Je werkt voltijds (38u / w) in een systeem van wisselende uurroosters. Het salarispakket is marktconform (PC 200) met onder andere maaltijdchecques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.

  Gezien Travelex in de hele wereld dienstverlening aanbiedt, ben je onderdeel van een internationaal netwerk en kan je grensoverschrijdend werken met collega’s in andere landen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier