PEKELMAKER (M/V)
Accent
Oosterzele, BE
6 dagen geleden

Onze klant is een snelgroeiende producent vanvleeswaren en bewerkte vleesproducten in Nederland en Belgi . Zewerken met vlees en samen cre ren zij concepten met vlees en voegendaarbij iets van hunzelf toe aan datgene wat ze maken.

Ze willen delekkerste en kwalitatief de allerbeste producten afleveren. Iederedag vers want ze geloven in vers ! Hier werken betekent werkenbinnen een professioneel bedrijf dat waarde hecht aan kwaliteit enbetrokkenheid.

Tegelijkertijd zijn zij transparant klantgerichtflexibel no-nonsense en zorgen ze met elkaar voor een prettigewerksfeer!

Functiebeschrijving

Jestaat in voor het maken van pekelen (mengen van diverse kruiden)met een machine. Je volgt steeds zeer nauwkeurig de verschillenderecepturen.

Je staat in voor het samenvoegen van verschillendeproducten. Je staat in voor de opkuis van jouw eigen werkplaatsdient zeer grondig te gebeuren Je werkt steeds van maandag totvrijdag in dagregime.

Functie-eisen

Vooronze klant gespecialiseerd in de vleesindustrie regio Oosterzelezijn wij dringend op zoek naar een medewerker voor het afwegen vandiverse kruiden voor productie.

Jouw taken bestaan uit; Je bent eenzeer nauwkeurig persoon met een algemene pc kennis. Je bentverantwoordelijk en fysiek werk schrikt je niet af.

Je zoekt eenjob met dagwerk in de productie. Je bent niet vies vanvlees.

Eenjob OPTIE VAST :

 • marktconform salaris
 • ruimte voor eigen inbreng en inspraak
 • job in dagregime
 • hogeflexibiliteit Onze klant is een stabiele en gereputeerde familialeKMO met een vlakke organisatiestructuur. De no-nonsens en informelecultuur van openheid spreekt u zeker aan.
 • Er wordt eenaantrekkelijk salarispakket voorzien. Een job optie vast in een jobmet doorgroeimogelijkheden. Je bent elk weekend thuis.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier