onderhoudstechnicus machines en gebouwen
Randstad
Lier
5 dagen geleden

job description

Van Hool te Koningshooikt staat volop bekend voor het maken van bussen, autocars en industriële voertuigen waarvan het 80% wereldwijd exporteert.

Een belangrjike busbouwer in Europa. Naast het reeds vermelde complete gamma, bouwt Van Hool ook opleggers en tankcontainers.

In deze sector staat Van Hool als marktleider in België en bekleedt het een belangrijke plaats op verschillende exportmarkten.

Voor een snelle opstart is Van Hool momenteel op zoek naar diverse medewerkers binnen de afdeling Onderhoud machines en gebouwen.

Wat mag je algemeen van dergelijke vacatures verwachten?De vacatures kunnen verschillen van dagploeg (8u-16u18) tot 2-ploegensstelsel (6u-

14u 14u-22u)Je kan rekenen op een toekomst met vast contractJe komt terecht in een groot bedrijf, steeds in volle groei en met uitdagende mogelijkheden-

Onderhoudsmedewerker productiemachines- Onderhoudstechnieker elektriciteit

qualification

 • Je bent in het bezit van een relevante achtergrond, dit in diploma en / of ervaring in de mechanica / metaalbewerking-
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal- Je staat open voor diverse ploegen en weet duidelijk aan te geven welke functie(s) jou aanspreekt.

  Wil je wat meer informatie of wens je jezelf kandidaat te stellen? Contacteer ons vandaag nog, dan gaan wij met jouw profiel aan de slag!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier