Walsenslijper / Mechanicien
Manpower
Gent, Oost-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Als Walsenslijper in drie ploegen sta je in voor het zelfstandig slijpen van de walsen. Je spoort hierbij storingen op en herstelt eventuele defecten volgens specifieke richtlijnen, zodat je op een betrouwbare en veilige manier kan werken.

Verder stel je slijpprotocollen op en werk je deze bij. In deze job zal je overleggen met je collega’s en supervisor omtrent de uitgevoerde werken en storingen.

Op je werk zal met behulp van hoogtechnologische meetinstrumenten controles uitvoeren. Tot slot zal je deze meetapparatuur onderhouden.

Als kandidaat Walsenslijper ben je in het bezit van een TSO-diploma richting Mechanische Vormgevingstechnieken of hebt reeds ervaring in een gelijkaardige functie.

Je hebt goede kennis van verspaningstechniek. Je kan technische tekeningen, schema’s en procedures begrijpen en toepassen.

Ofwel heb je ervaring met een heftruck, rolbrug, dieplader en tamboertraktor, of ben je bereid hiermee te leren werken. Als persoon ben je nauwkeurig, ordelijk en milieubewust.

Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

De reden dat de vacature open staat is dat de huidige specialist doorgroeit naar een planningsfunctie. Er heerst een gezellige werksfeer met uiterst vriendelijke mensen in het technisch team.

Je kan je ontwikkelen via een persoonlijk groei- en opleidingstraject door zowel interne als externe opleidingen. Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd.

Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een sterk salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring, bij best betalende spelers van regio Gent) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, .

 • Tot slot zijn de vakantiedagen (inclusief 18 ADV dagen) vrij te kiezen. Verdere vakantieopbouw mogelijk via overuren (geen verplichting).
 • Interesse? Solliciteer snel door je cv te verzenden naar jan.callens manpower.be of bel naar 0 471 67 40 99 voor meer info.

  Je ontvangt antwoord binnen de 24 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier