HR officer IT, Mechelen
First Floor
Mechelen, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben je momenteel aan de slag als IT Recruiter en voel je dat het tijd is voor die volgende stap? Wil je jezelf professioneel ontwikkelen in een generalistische HR functie binnen een beloftevolle start-up?

Dat treft! Want First Floor gaat voor één van haar ondernemende klanten op zoek naar een Talent Manager. Je komt terecht in een entrepreneurial omgeving waar jonge IT start-ups samen met gevestigde waarden hun krachten bundelen om zo een sterk verhaal te schrijven.

Hier wordt samengewerkt rond twee doelstellingen : bedrijven begeleiden in transformatie en digitalisatie om vanuit een stevig fundament maar toch voldoende agile’ de toekomst tegemoet te gaan.

Voel jij je aangesproken door een omgeving waar innovatie, digitalisatie en cutting edge Microsoft technologie centraal staan?

Waar de termen LEAN, AGILE en SCRUM je rond de oren vliegen? Wil je hier mee het verschil maken door zowel nieuw talent aan te trekken als verder te ontwikkelen?

Lees dan vooral verder! Wat ga je doen?... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier